CS:GO Neden Oynanmaz?

  • Konuyu başlatan Gerek
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 247
  • Görüntüleme 13.365
CS GO oynanmaz diyen bence daha oyunu bilmiyordur herkesin bildiği gibi mm de çok hile var. Mm zaten oynanmaz ama CS GO oynanır faceit oynayabilirsiniz gayet temiz preminyum alın oynayın.
Evet MM oynanmaz, CS:GO oynanmazdan kastımın bu olduğunu konu boyunca tartıştık zaten, CS:GO'nun daha doğrusu VAC tarafından korunan Valve sunucularının oynanmayacağını anlatıyoruz ancak olması gereken bu değil, bu olmaması gereken bir şey hatta.
 
Bu sabah kırık diş için boş bir hesaptan rekabetçi girdim 10 saattir falan oynuyorum hatta 10 saati geçti bile, size yemin ediyorum her raunt hile geldi çok ciddiyim resmen hileci veletler bizimle alay ettiler dalga geçtiler 15-15 falan yazdılar,(orijinal hesabım supreme her önüme geçene hile demiyorum iyi oyuncuyu zaten direk anlarsın) ya bu oyunları kötülemek istemiyorum ancak bu oyunun Fortnite ve Minecraft'tan farkı yok eskiden mükemmeldi şu an ise kabak ve boru tadı veriyor para için oynamasam inan ki çoktan oyunu silip envanterimi satmıştım. Bu oyunu oynayanın kendisine saygısı yoktur.
En son artık birader lütfen 2 dk salın şu görevi yapayım demeye başlamıştım bitirene kadar her yerimden ter aktı. Mevlanası mı dersin, Leggit oynamaya çalışan ama daha çıkmadan HS atan 8 yaş beyni gelişmemiş çoluk çocuk mu dersin, bitmiyor arkadaşlar. Yani çok uğraştık, yeni oyunculara oyunu oynamaları için elimizden gelen her şeyi yaptık ama olmuyor. Şu saatten sonra da karşısında bu kadar güçlü rakipler dururken tekrar ayağa kalkabileceğini de sanmıyorum. Öyle minimum 1K saatiniz yoksa bu oyunu oynamayın, zaten oynayamazsınız, oynattırmazlar.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Geçen sene arkadaşlarla bir maç atmıştık. Hem bizim takımda hem karşı takımda hile vardı. Aramızda iddiaya giriyorduk hangisi maçı alır diye. 😆
 
Sorunun cevabı oldukça basit, nasıl bir oyunun her lanet elinde en az bir hile gelebilir? Bu oyun Cheat Engine ile para kasabileceğiniz ya da F12 yardımıyla ayarlarını değiştirebileceğiniz Google oyunlarından bile daha kötü korumaya sahip bir oyun. Evet, onları yaparken harcadığınız bir emek olmasına karşın CS:GO'nun anasını ağlatmak için sadece bir program indirmek yeterli, cabası ücretsiz! Yanında da musluk suyu promosyon. Lanet oyunda herhangi bir kişinin maç ortasında/başında “HvH” yazdığını görmemek mucize, ağlayıp da hile açanlar, direkt hileyle oyuna girenler, bir de buna alışan CS oyuncuları var tabii. Bu oyunu sadece “oyun” kısmını sevdiği için oynayanlara saygı duymaktayım, keza oyunun başka savunulacak hiçbir yanı bulunmamakta. Şu oyunda şimdiye kadar (Kesinlikle abartmadığımı belirteyim, 3 gündür oynuyorum, 39 galibiyetim var, önceden de oynardım lakin bu durumlar yüzünden bırakmıştım.) sadece 1 veya 2 oyunu kendi oynayışımla kaybetmişimdir, rakiplerimin (mevcut olanların) neredeyse hiçbiri bana denk olmamasına rağmen kaybediyorum bir şekilde 😆. Anti-cheat, Valve'in eline yüzüne bulaştırdığı bir şey, ıkınmışlar sıkınmışlar ama yok, olmamış. Beceremedikleri bir şeyi yapmaya çalışmışlar; sonuç: Oynanmayacak kadar güzel, temiz bir oyun; yeme de yanında yat edasında, oynamak istersen de oynatmayacak nitelikte eğlenceli bir oyun. Şimdi buraya ekran fotoğrafları falan koyarım lakin üşeniyorum ki oyunun her eli aynı halt, fazla da kasmaya gerek yok. 10-15 dk. takılsam oyunda burayı galeri yapabilirim anlayacağınız. Kısacası CS:GO şu an rezalet...
400 saatim var prime hesap oldum 200 saatimde ve ondan önce 7 kez fln hile geldi abartma.
 
1 ay önce Valorant oyuncuları oyunu bırakmışlardı hilelerin fazlalığından ağlayıp duruyorlardı. Twitter da durmadan dalga geçiliyordu, haberin yok sanırım bundan. Kendiniz bir şey görünce veya görmeyince, herkes bunu yaşıyor kafasından çıkın artık. Senin her maçına hile geliyor diye, herkeste böyle bir durum yok. Ben 1 sene içerisinde FACEIT top seviye maçlarında 1 veya 2 defa hileyle karşılaşmışımdır. Onlarda ucuz hileler. 200 dolarlık Valorant hilesi al bakalım Vanguard'a ne kadar sürede yakalanıyorsun.

Money talks.

Hocam ben CS:GO sistemine laf etmedim. Evet 200 dolarlık hileyi yakalayamaz ama sıradan bir hileci Vanguard'da hile açmaması gerektiğini biliyor artık. Ama CS:GO'da durum aynı değil, herkes hile açıp ban yeme konusunda çok istekli.
CS:GO'nun tek sorunu hile değil zaten, oyunda yenilik yok en basitinden. Valorant'a bunu söylemek için çok erken, her güncellemede daha değişik silahlar, karakterler, mapler çıkıyor.
CS'nin en büyük sorunundan birisi Rus'lar, Valorant'ın veletleri daha kötü olabilir ama bronzun üstünde velet bulamazsınız oralara gelmiş birisi trollden çıkmış demektir.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı