CS:GO Neden Oynanmaz?

CS GO oynanmaz diyen bence daha oyunu bilmiyordur herkesin bildiği gibi mm de çok hile var. Mm zaten oynanmaz ama CS GO oynanır faceit oynayabilirsiniz gayet temiz preminyum alın oynayın.
Evet MM oynanmaz, CS:GO oynanmazdan kastımın bu olduğunu konu boyunca tartıştık zaten, CS:GO'nun daha doğrusu VAC tarafından korunan Valve sunucularının oynanmayacağını anlatıyoruz ancak olması gereken bu değil, bu olmaması gereken bir şey hatta.

Bir tek bana mı hile gelmiyor.

Gittim yeni hesap açıp denedim gelmedi abartıyorsunuz: /

Lobide veya arkadaşında hile yoksa başlarda denk gelmessin tabii birisi bir kere açsa güven faktörü sonradan cozutuyor 21 seviyeye kadar işkence çekebiliyorsun.

Lobide veya arkadaşında hile yoksa başlarda denk gelmessin tabii birisi bir kere açsa güven faktörü sonradan cozutuyor 21 seviyeye kadar işkence çekebiliyorsun.

Hiç işkence çekmedim arkadaşlarım ile hiç oynamadım: /

Bu sabah kırık diş için boş bir hesaptan rekabetçi girdim 10 saattir falan oynuyorum hatta 10 saati geçti bile, size yemin ediyorum her raunt hile geldi çok ciddiyim resmen hileci veletler bizimle alay ettiler dalga geçtiler 15-15 falan yazdılar,(orijinal hesabım supreme her önüme geçene hile demiyorum iyi oyuncuyu zaten direk anlarsın) ya bu oyunları kötülemek istemiyorum ancak bu oyunun Fortnite ve Minecraft'tan farkı yok eskiden mükemmeldi şu an ise kabak ve boru tadı veriyor para için oynamasam inan ki çoktan oyunu silip envanterimi satmıştım. Bu oyunu oynayanın kendisine saygısı yoktur.
En son artık birader lütfen 2 dk salın şu görevi yapayım demeye başlamıştım bitirene kadar her yerimden ter aktı. Mevlanası mı dersin, Leggit oynamaya çalışan ama daha çıkmadan HS atan 8 yaş beyni gelişmemiş çoluk çocuk mu dersin, bitmiyor arkadaşlar. Yani çok uğraştık, yeni oyunculara oyunu oynamaları için elimizden gelen her şeyi yaptık ama olmuyor. Şu saatten sonra da karşısında bu kadar güçlü rakipler dururken tekrar ayağa kalkabileceğini de sanmıyorum. Öyle minimum 1K saatiniz yoksa bu oyunu oynamayın, zaten oynayamazsınız, oynattırmazlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Geçen sene arkadaşlarla bir maç atmıştık. Hem bizim takımda hem karşı takımda hile vardı. Aramızda iddiaya giriyorduk hangisi maçı alır diye.

400 saatim var prime hesap oldum 200 saatimde ve ondan önce 7 kez fln hile geldi abartma.

Hocam ben CS:GO sistemine laf etmedim. Evet 200 dolarlık hileyi yakalayamaz ama sıradan bir hileci Vanguard'da hile açmaması gerektiğini biliyor artık. Ama CS:GO'da durum aynı değil, herkes hile açıp ban yeme konusunda çok istekli.
CS:GO'nun tek sorunu hile değil zaten, oyunda yenilik yok en basitinden. Valorant'a bunu söylemek için çok erken, her güncellemede daha değişik silahlar, karakterler, mapler çıkıyor.
CS'nin en büyük sorunundan birisi Rus'lar, Valorant'ın veletleri daha kötü olabilir ama bronzun üstünde velet bulamazsınız oralara gelmiş birisi trollden çıkmış demektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…