Merhaba CS:GO'da 1280x960 çözünürlüğü olmayınca bende AMD ayarlarında özel çözünürlük yaptım ama bu sefer oyunda Alt Tab hızı çok yavaşladı çözümü var mıdır?
Not: 1920x1080, 1024x768 gibi çözünürlüklerde bir sıkıntı yok.
Alt Tab yaptığım gibi geçerken çözünürlük değiştim diye bunun 4 saniyelere kadar çıkması nasıl normal olabilir? Özel yarattığım çözünürlükte olmasının bir nedeni olmalı diye düşünüyorum.
Merhaba CS:GO'da 1280x960 çözünürlüğü olmayınca bende AMD ayarlarında özel çözünürlük yaptım ama bu sefer oyunda Alt Tab hızı çok yavaşladı çözümü var mıdır?
Not: 1920x1080, 1024x768 gibi çözünürlüklerde bir sıkıntı yok.
Bende de tamamen aynı problem var, özel çözünürlük olmayan tüm diğer çözünürlüklerde 4:3 BB, 4:3 stretched ve hatta 16:10 bb ve stretched'da özel çözünürlük olmadığı sürece instant alt+tab oluyor ama özel çözünürlükte 4 saniyelere kadar çıkıyor. Hala çözüm bulamadım.
Bende de tamamen aynı problem var, özel çözünürlük olmayan tüm diğer çözünürlüklerde 4:3 bb, 4:3 stretched ve hatta 16:10 bb ve Stretched'da özel çözünürlük olmadığı sürece instant Alt+Tab oluyor ama özel çözünürlükte 4 saniyelere kadar çıkıyor. Hala çözüm bulamadım.