Çözüldü CS:GO özel çözünürlükte Alt Tab hız sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10
Makaleler
1
Daha fazla  
Meslek
Sıradan Biri
Merhaba CS:GO'da 1280x960 çözünürlüğü olmayınca bende AMD ayarlarında özel çözünürlük yaptım ama bu sefer oyunda Alt Tab hızı çok yavaşladı çözümü var mıdır?

Not: 1920x1080, 1024x768 gibi çözünürlüklerde bir sıkıntı yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
O sürede geçmesi normal. Yapacak bir şey yok.

Alt Tab yaptığım gibi geçerken çözünürlük değiştim diye bunun 4 saniyelere kadar çıkması nasıl normal olabilir? Özel yarattığım çözünürlükte olmasının bir nedeni olmalı diye düşünüyorum.

Eskiden işe yarıyordu ama artık maalesef işe yaramıyor.
Bende yaradı.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videolara bakın.

Merhaba CS:GO'da 1280x960 çözünürlüğü olmayınca bende AMD ayarlarında özel çözünürlük yaptım ama bu sefer oyunda Alt Tab hızı çok yavaşladı çözümü var mıdır?

Not: 1920x1080, 1024x768 gibi çözünürlüklerde bir sıkıntı yok.
Bende de tamamen aynı problem var, özel çözünürlük olmayan tüm diğer çözünürlüklerde 4:3 BB, 4:3 stretched ve hatta 16:10 bb ve stretched'da özel çözünürlük olmadığı sürece instant alt+tab oluyor ama özel çözünürlükte 4 saniyelere kadar çıkıyor. Hala çözüm bulamadım.

Bende de tamamen aynı problem var, özel çözünürlük olmayan tüm diğer çözünürlüklerde 4:3 bb, 4:3 stretched ve hatta 16:10 bb ve Stretched'da özel çözünürlük olmadığı sürece instant Alt+Tab oluyor ama özel çözünürlükte 4 saniyelere kadar çıkıyor. Hala çözüm bulamadım.

Sanırım yok çözümü :)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı