CS:GO Online oyuncu sayısı düşüyor

Bu sistemin yeni başlamak isteyen oyuncular için büyük bir sıkıntı olduğunu düşünüyorum. Direkt oyundan soğutur.

Dediğiniz şartları sağlayan oyuncularda nasıl bilmiyorum onu sormak lazım.

Steam Guard’ım var, düzenli olarak oyun kartı satıyorum, oyunu 24 TL’ye satın almıştım, Prime var, kimseye sövüp AFK kalmıyorum. Şikayet etmeye hakkım var mı acaba?

Hilecileri banlarsa, pazar cansızlaşır duyduğum en mantıksız şey. LoL’de de skin alıyorlar diye scriptler banlanmasın. Para için oyuncuların keyfi iki paralık olsun. Yani bunu cidden mantıklı bulup da mı yazdınız merak ediyorum.

Anlama konusunda sanırım bir takım sorunların var, Valve'nin hileyi bitirmesi gerektiğini bende biliyorum, madem bitirmiyorlar sende FACEIT oyna kardeşim? Adamlar tınlamıyor oyuncuları sende mm oynama. Ayrıca mm oynayarak CS de gelişemezsin, FACEIT oynayarak gelişebilirsin.

Oldukça aktifim, pazardan sürekli alışveriş yapıyorum, Güven faktörüm oldukça iyi, Steam hesabımda 70 den fazla oyunum var ve çoğunda rozetleri 5 kere fulledim, ama yine de 6 maçta 1 smurf gelmesinden bıkkınlık geçiriyorum. Bunu sizce nasıl yorumlarsınız ki ben 3 yıldır aktif oynuyorum.

Valorant çok daha farklı bir oyun: fantastik. CS:GO gerçekçi ve burada ikiye ayrılıyor oyunlar. Bu sebeple oyuncuların ikisinden birini seçip karşılaştırmaları tuhaf bence birinde karakterlerin özellikleri var birinde normal silahlar.

Ben Silver 1

Bana novalar keleşler hatta geçen gün globaller geldi 16/0 bitti maç sinirlendim o günden sonra rekabetçi girmemeye karar verdim, artık Pro pub sunucusunda oynamaya başladım tevsiye ederim hem iyi oyunucular var hem saygı var hem de "hile" yok.

Fesubhanallah. Adam aynı şeyleri kelime değiştirip yazıyor ya. Haklısın kardeşim, kapadım konuyu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…