CS:GO overwatch ban kalkar mı?

İyi oynayan ban yemez. Ben silver arkadaşımın maşına gelip 65 vuran adam biliyorum. Ve herhangi bir ban yemiyor çünkü smurf bir hesap.

İyi oynayan ban yemez. Ben silver arkadaşımın maşına gelip 65 vuran adam biliyorum. Ve herhangi bir ban yemiyor çünkü smurf bir hesap.
Arkadaşı neden suçluyorsunuz? Youtube'u biraz gözden geçirseniz yüzlerce sebepsiz Overwatch videosu var. Kanıtlarla birlikte hile yapmadıklarını videolarında gösteriyorlar.

Rütbe niye umrunda değil ben onu anlamadım Silver birisi 56 vursa zaten banlanır global vurunca da o gözden geçirilir. Globalse zaten adam oıynuyor demektir.
Hocam benim rütbem yok ama Faceit'te 2500 Elo tokatlıyorum ben hile miyim? Global adamın 16 roundta 5 vurduğunu gördü bu gözler o yüzden çok kasma...

Arkadaşı neden suçluyorsunuz? Youtube'u biraz gözden geçirseniz yüzlerce sebepsiz Overwatch videosu var. Kanıtlarla birlikte hile yapmadıklarını videolarında gösteriyorlar.
Hile programlarının çoğunda OBS gibi programlarda gizleme seçeneği var. Hatta bir ara Twitch'te çok modaydı bu insanlar hile açıp ,gizleyip oynuyorlardı.
Af felan gelmez mi? Hile kullandık pişmanım felan diye ticket atsam çünkü çok uzun zaman oldu nerdeyse 3000 gün..
Gelmez bir tanıdığımın 1300 TL'lik bıçağı yandı öyle.

Ya çık git şurdan Faceit OW'ye düşürmez, MM'de hile kullanmışsın ağlıyosun burda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…