- Makaleler
- 1
Oyun dosyalarını etkileyen bir program kullandıysanız (hile olmasına gerek yok) açılmaz.VAC ban nasıl açılır? 2600 gündür felan VAC ban var.
Oyun dosyalarını etkileyen bir program kullandıysanız (hile olmasına gerek yok) açılmaz.VAC ban nasıl açılır? 2600 gündür felan VAC ban var.
Program olduğu için hata yapma ihtimali var. İtiraz ederek şansınızı deneyebilirsiniz fakat pek sanmıyorum açılacağını.VAC ban nasıl açılır? 2600 gündür felan VAC ban var.
Hocam hatalı olduğunda açılıyor. Hile isen açılmıyor.VAC ban nasıl açılır? 2600 gündür felan VAC ban var.
Silver 56 vurursa banlanmaz çünkü Silver Silver ile oynar sende global ile oynarsın. Elo'ya göre dağılır.Rütbe niye umrunda değil ben onu anlamadım Silver birisi 56 vursa zaten banlanır global vurunca da o gözden geçirilir. Globalse zaten adam oıynuyor demektir.
Arkadaşı neden suçluyorsunuz? Youtube'u biraz gözden geçirseniz yüzlerce sebepsiz Overwatch videosu var. Kanıtlarla birlikte hile yapmadıklarını videolarında gösteriyorlar.İyi oynayan ban yemez. Ben silver arkadaşımın maşına gelip 65 vuran adam biliyorum. Ve herhangi bir ban yemiyor çünkü smurf bir hesap.
Hocam benim rütbem yok ama Faceit'te 2500 Elo tokatlıyorum ben hile miyim? Global adamın 16 roundta 5 vurduğunu gördü bu gözler o yüzden çok kasma...Rütbe niye umrunda değil ben onu anlamadım Silver birisi 56 vursa zaten banlanır global vurunca da o gözden geçirilir. Globalse zaten adam oıynuyor demektir.
Hocam hatalı olduğunda açılıyor. Hile isen açılmıyor.
Hile programlarının çoğunda OBS gibi programlarda gizleme seçeneği var. Hatta bir ara Twitch'te çok modaydı bu insanlar hile açıp ,gizleyip oynuyorlardı.Arkadaşı neden suçluyorsunuz? Youtube'u biraz gözden geçirseniz yüzlerce sebepsiz Overwatch videosu var. Kanıtlarla birlikte hile yapmadıklarını videolarında gösteriyorlar.
Gelmez bir tanıdığımın 1300 TL'lik bıçağı yandı öyle.Af felan gelmez mi? Hile kullandık pişmanım felan diye ticket atsam çünkü çok uzun zaman oldu nerdeyse 3000 gün..![]()
Ya çık git şurdan Faceit OW'ye düşürmez, MM'de hile kullanmışsın ağlıyosun burda.Herkese selam,
10 gün önce overwatch ban yedim hesapta 500 TL envanter var.
1K oynama saatim var hesabın rütbesi de kartal.
Faceit 10 lvl gireyim dedim bir maç arkadaşlar çağırdı 106 skor aldım 56 vurdum yarın ow yemişim.
Güzel bir ticket attım Türkçe her şey anlaşılır şekilde.
Sizce kalkar mı banım?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.