CS:GO overwatch ban kalkar mı?

• Konuyu başlatan YKC
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 99
  • Görüntüleme 13.976
Hocam benim rütbem yok ama Faceit'te 2500 elo tokatlıyorum ben hile miyim? Global adamın 16 roundta 5 vurduğunu gördü bu gözler o yüzden çok kasma...

Ben hiçbir şey anlamadım arkadaş şimdi ben maçta 56 vurdum diye sebepsiz ban yedim çünkü 100+ kişi bu kadar vurmaz deyip beni ow bana soktu?
Ya çık git şurdan Faceit OW'ye düşürmez, MM'de hile kullanmışsın ağlıyosun burda.
Kardeşim niye hile kullanıyım sizde millete hile kullanmışsın diye hava atmaktan başka birşey bi,lmiyorsunuz ama :D burda adam gibi bişey soruyorum

Ben hiçbir şey anlamadım arkadaş şimdi ben maçta 56 vurdum diye sebepsiz ban yedim çünkü 100+ kişi bu kadar vurmaz deyip beni ow bana soktu?
Senin banını inceleyen insanlar S4 ya da Novalardan oluşmuyor. Senin rankında ya da senin rankından daha üstün insanlar inceliyor. Eğer bu insanların yarısı sana hile kullanıyor diyor ise kendini sorgula.

Faceit maçı hiçbir ihtimal ile Overwatch'a düşmez. Matchmaking'de ne yaptıysan onun ile alakalı.

Senin banını inceleyen insanlar S4 ya da novalardan oluşmuyor. Senin rankında ya da senin rankından daha üstün insanlar inceliyor. Eğer bu insanların yarısı sana hile kullanıyor diyor ise kendini sorgula.

Kardeşim hile kullanmadan 54 vurma gibi bir şey olur mu? Olur. Şimdi insanlar niye böyle hile diyor. Smoke arkası vurmadım duvar vurmadım dümdüz oynadım vacshoot yapmadım sesimi kastım sağdan mı geldi soldan mı geldi anladım vurdum bukadar basit. Ve bundan haksız ban yedim

Kardeşim hile kullanmadan 54 vurma gibi bir şey olur mu? Olur. Şimdi insanlar niye böyle hile diyor. Smoke arkası vurmadım duvar vurmadım dümdüz oynadım vacshoot yapmadım sesimi kastım sağdan mı geldi soldan mı geldi anladım vurdum bukadar basit. Ve bundan haksız ban yedim
Güzel kardeşim FACEIT maçı OVERWATCH'a düşmez.

56 vurmanla hiç bir alakası yok kardeşim. Çok fazla şikayet almışsın incelenmişsin. İlla wallhack veya aim hack gibi bir şeyin olmasına da gerek yok. 3.parti uygulama kullanmak yeterli bi sebep bu tür bir uygulamayla oyuna şarkı veren kişiler bile ban yiyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı