Senin banını inceleyen insanlar S4 ya da Novalardan oluşmuyor. Senin rankında ya da senin rankından daha üstün insanlar inceliyor. Eğer bu insanların yarısı sana hile kullanıyor diyor ise kendini sorgula.
Senin banını inceleyen insanlar S4 ya da novalardan oluşmuyor. Senin rankında ya da senin rankından daha üstün insanlar inceliyor. Eğer bu insanların yarısı sana hile kullanıyor diyor ise kendini sorgula.
Kardeşim hile kullanmadan 54 vurma gibi bir şey olur mu? Olur. Şimdi insanlar niye böyle hile diyor. Smoke arkası vurmadım duvar vurmadım dümdüz oynadım vacshoot yapmadım sesimi kastım sağdan mı geldi soldan mı geldi anladım vurdum bukadar basit. Ve bundan haksız ban yedim
Kardeşim hile kullanmadan 54 vurma gibi bir şey olur mu? Olur. Şimdi insanlar niye böyle hile diyor. Smoke arkası vurmadım duvar vurmadım dümdüz oynadım vacshoot yapmadım sesimi kastım sağdan mı geldi soldan mı geldi anladım vurdum bukadar basit. Ve bundan haksız ban yedim
56 vurmanla hiç bir alakası yok kardeşim. Çok fazla şikayet almışsın incelenmişsin. İlla wallhack veya aim hack gibi bir şeyin olmasına da gerek yok. 3.parti uygulama kullanmak yeterli bi sebep bu tür bir uygulamayla oyuna şarkı veren kişiler bile ban yiyor.