Daha fazla
Şahseni falan yok ama. Yemezsiniz merak etmeyin.Şahsen öyle.
Şahseni falan yok ama. Yemezsiniz merak etmeyin.Şahsen öyle.
Sanırım normal CS:GO'yu topluluk sunucularındaki aim_redline oynayanlar ile karıştırdınız hocamŞahsen öyle.
Takım arkadaşlarını çok kez öldürdün mü?
Overwatch ban bildiğim kadarıyla kalıcı değil. Daha Valve ekibinin onayından geçmemiş.
Takım arkadaşını vuran kişiye sınırsız ban değil süreli ban verirler yani takım arkadaşınızı öldürdünüz diye değildir. (tabi onlarca arkadaş öldürmediyseniz)1-2 kere öldürdüm oda önüme geçtikleri için.
Belki bu durum çok kez tekrarlandığı için ban yemiş olabilirsiniz.1-2 kere öldürdüm oda önüme geçtikleri için.
Sanırım normal CS:GO'yu topluluk sunucularındaki AIM_REDLINE oynayanlar ile karıştırdınız hocamİki HS atınca ban yemezsiniz.
Son maçın paylaşım kodunu atar mısın? OW çizgisinde süre ve bir şey yazmıyor değil mi? Ayrıca oldukça hatalı bulundu yazıyordu büyük ihtimalle.1-2 kere öldürdüm oda önüme geçtikleri için.
LEGO oynadığınız için ban yediniz öyle miBen AWP_LEGO_2 dışında oynamıyorum. 1 saat oynayıp çıktım, geri girdiğimde VAC banım vardı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.