CS:GO oynamak mümkün mü?

• Konuyu başlatan Kwayp
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 2
  • Görüntüleme 115

Kwayp

Hectopat
Daha fazla  
CS:GO'yu legacy olarak betalardan indirdim. Ama topluluk sunucu ekranı açılmıyor harici FACEIT vs. gibi oynayabileceğimiz alternatif var mı ya? 1.6 nasıl oynanıyorsa CS:GO'da oynanabilir diye düşünüyorum.

Hocam acik bircok sunucu bulunuyor diye biliyorum ama Türk sunucusu varmi bilmiyorum, Faceit gibi bir sisteme gelirsek internette dediginize benzer birsey gormustum, eger sisteminiz Cs2 kaldirmiyorsa hala oynanabilir duzeyde bir oyun, topluluk sunucularinda vakit gecirilebilir.

Hocam acik bircok sunucu bulunuyor diye biliyorum ama Türk sunucusu var mı bilmiyorum, FACEIT gibi bir sisteme gelirsek internette dediginize benzer bir şey gormustum, eger sisteminiz CS2 kaldirmiyorsa hala oynanabilir duzeyde bir oyun, topluluk sunucularinda vakit gecirilebilir.

Sunuculars girmek istediğimde eski sürüm indili lütfen güncel sürümü yükleyin diyor. Kaldırma veya kaldırmama değil sorunum sadece CS2'yi sevmiyorum CS:GO oynamak istiyorum biraz baktım toplulujta oynayın denmiş ama topluluk sunucu ekranı dediğim gibi eski sürüm diyor ve açılmıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı