@Karakaçan1991
Decapat
*Düzgün oynayan arkadaşın* varsa alınır.
O bildirim geldiğinde, raporladığınız kişi ban yemiş oluyor.CS:GO eskiden güzeldi. Sürekli yeni buglar ortaya çıkıyor. Mesela çok yakın bir zamanda wallhack bugu çıktı herkesin yapabileceği. Oyunun fiyatı ne olursa olsun hile oluyor. Her oyuna girdiğimde teşekkür mesajı alıyorum. "Rapor ettiniz için teşekkürler."
@CillianMurphy'nin dediği gibi 9.7 GB ama zamanla 20'yi buluyorBenim cevabım CS ile aram olmadığından hayır olacak. Yaz indiriminde 12 lira diye sepete attık. Birileri çağırır, kuzen gelir oynar, internet kesildiğinde bot falan vururum diye masaüstünde tutarım.
Ama boşu boşuna yer israf edecekse kalsın. Güncel hali kaç GB bunun?.
Aynen dostum. Ben indirirken istediği depolama alanını sordu zannettim.@CillianMurphy'nin dediği gibi 9.7 GB ama zamanla 20'yi buluyor
Adamlar para kazanıyor neden engellesin.Yani sayılır bu aralar wall hacker arttı preimum hesabim olmasina ragmen hackerler çıkıyor. Valve Vac banı nedense bir ise yaramıyor!
Bu hileler nedense sadece benim karşıma çıkmıyor.Yani sayılır bu aralar wall hacker arttı preimum hesabim olmasina ragmen hackerler çıkıyor. Valve Vac banı nedense bir ise yaramıyor!
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.