"-allow_third_party_software"
CS:GO özellikleri kısmından başlatma kodu kısmına alttaki kodu yazıp, oyuna girip dener misiniz?
Kod:"-allow_third_party_software"
Bilgisiz olduğunuz belli açıkçası. Yeni gelen koruma daha beta gibi birşeyde olduğu için Valve bu sistemi engellemeni sana izin veriyor. Sırf bu kodu yazdığın için güven faktörün düşmüyor. Bu kodu yazmadan Discord arayüzü, Nvidia Freestyle, MSI Afterburner vb. çoğu uygulamayı kullanamıyorsun. CSGO'da 4binden fazla saatim var. Bilgisiz değilim.CS:GO ya yeni güncelleme ile modül koruması geldi. Oyunla alakası olmayan modüller oyuna bağlanamıyor. Oyunu tam ekran çerçevesiz yapıp masaüstü kaydı almanız lazım.
Sonra Trust factor yerin dibine girsin.
Bilgisiz olduğunuz belli açıkçası. Yeni gelen koruma daha beta gibi birşeyde olduğu için Valve bu sistemi engellemeni sana izin veriyor. Sırf bu kodu yazdığın için güven faktörün düşmüyor. Bu kodu yazmadan Discord arayüzü, NVIDIA Freestyle, MSI Afterburner vb. çoğu uygulamayı kullanamıyorsun. CS:GO'da 4binden fazla saatim var. Bilgisiz değilim.
Betadan çıkmış olsa sistem bu komutu engellemene izin vermezdi. Boş tartışma çıkarmayın lütfen.Betadan çıktı o. Ben sana ne diyeyim, 4K saatin var ama güncellemelerden haberin yok.
Betadan çıkmış olsa sistem bu komutu engellemene izin vermezdi. Boş tartışma çıkarmayın lütfen.
VAC koruması kapatıldığı zaman VAC korumalı sunucularda oynuyamazsınız.Ona bakarsan VAC korumasıda kapatılıyor. Ks belliki rekabetçi oynarken video kaydı alacak, sana kalsa 10 kişilik maçta 3 hilenin kaydını alır.
VAC koruması kapatıldığı zaman VAC korumalı sunucularda oynuyamazsınız.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.