CS:GO oynayanların toplum içerisinde küçük görülmesi

İlk defa sizden duydum.
Kim diyor bunu? İlk defa böyle bir şey gördüm.
Vallahi daha yeni BUG'larından ve optimizasyon sorunlarından dolayı Cyberpunk'u tartışıyorduk, (Ben birazcık gömüyordum ama çok değil) adam aniden geldi CS:GO oynayan terörist paşa dedi. Ama mesajı silinmiş herhalde ban yemiş oh.
İlk olarak CS:GO, eski bir oyun olduğu için çoğu insan bu CS:GO oynuyor kesin bilgisayarı kötüdür benim şöyle Cyberpunk açıyor Epic'de Fortnite oynuyorum yok şunu yapıyorum falan olduğu için oyuncuya değil de sisteme bakarak karar veriyor çoğu insan ki bunlarında yaşı 15'den fazla değildir. Benim tahminimce çok gereksiz ve mantıksız geliyor bana, ama gidip de bir Valorant oynayanı görsen skilleri güzel kullanıyor, şunu şöyle yapıyor adam vurup skiliyle kaçıyor diye oyuncu oluyor. Ne şeyse artık yapacak bir şey yok. Görmezden gelmek lazım. Bu konularda çoğu kişi yanlış anlıyor artık bağımlılıktan olmuş sanırsam. Aslında çok karşılaşılan bir şey değil ben de burada ilk kez sizden duydum.
Son 1 hafta içerisinde 3 kere rastladım şansım yaver gitmiş. Ama şunu da ekleyeyim benim de içim gidiyor şu oyunları görünce ama işte para olmayınca mümkün olmuyor.

Kitlesinden dolayı bunlar. Oyunu oynayanları büyük kısmı tanımadığı, suratını görmediği insanların anasına, bacısına sövecek kadar düşük durumda.

Bunları yapan birisi değilsen üzerine alınma ama kurunun yanında yaş da yanıyor en nihayetinde.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı