WosTidReis
Hectopat
- Makaleler
- 1
Eğer bu fotoğrafdan onu anladıysan psikoloğa başvurSilver stucklar suçsuz sadece takım arkadaşları suçlu![]()
Eğer bu fotoğrafdan onu anladıysan psikoloğa başvurSilver stucklar suçsuz sadece takım arkadaşları suçlu![]()
30 Kill alıp kaybettiğim maçlar var, sırf takım arkadaşlarımdan ötürü Silver Elite Master'im.Silver stucklar suçsuz sadece takım arkadaşları suçlu
Takım o kadar özürlüki kit bile almıyorlar bombayı çözemeden patlatıyorlar free win gitti yani bunların hataları yüzünden.30 Kill alıp kaybettiğim maçlar var, sırf takım arkadaşlarımdan ötürü Silver Elite Master'im.
(Resimlerdeki 123 adlı kişi benim.)
Nickim WostidReis.
Eki Görüntüle 1932208Hocam şu an maçın durumu bu büyük ihtimalle kaybetcez elimden geleni yapıyorum ama sonunda 300TP benim olcak.Eki Görüntüle 1932212Ya takıma gelen adama bak şunu sizde reportlayın adam maçı sattı kazanacağımız eli verdik bunun yüzünden böyle tipleri artık bi gün gerçek hayatta görüp parçalıyacağım az kaldı her oyundavar bunlardan.
Rakibe gelince silver atmıyor ama. Allahın belaları 4'üde sniper almış tek otomatik benim valla ağlıcam şimdi hahaha .30 Kill alıp kaybettiğim maçlar var, sırf takım arkadaşlarımdan ötürü Silver Elite Master'im.
(Resimlerdeki 123 adlı kişi benim.)
Hocam ben global rank maçta da oynadım, global maç nova ranktan daha kolay.Rakibe gelince silver atmıyor ama.
Hocam beraber girelim saat 8'de yazarım maç beraber bitti. 2.5k TP kasmam lazım.Hocam ben global rank maçta da oynadım, global maç nova ranktan daha kolay.
Tamamdır Hocam fakat uzun maç girmem söyleyeyim.Hocam beraber girelim saat 8'de yazarım maç beraber bitti. 2.5k TP kasmam lazım.
Uzun maç oynamıyorum bende.Tamamdır Hocam fakat uzun maç girmem söyleyeyim.
Hocam geldim nickiniz nedir oynayalım.Tamamdır Hocam fakat uzun maç girmem söyleyeyim.
Kabul ettim isteğinizi.Tamamdır Hocam fakat uzun maç girmem söyleyeyim.
Bir maç gireyim dedim gene kaybettim hesaba bir lanet çöktü resmen maç kazandığım gün bayram etcem la.Tamamdır Hocam fakat uzun maç girmem söyleyeyim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.