Düşen kasaları satıp kapsül mü alsak daha mantıklı olur yoksa kasaların durması mı?
Bence alabilirsin şu zamana kadar yükselememiş bu saatten sonrada hype alıcağını sanmıyorum o yüzden alınabilirBende de Berlin 2019 efsaneleri kapsülleri var. Holo parlak olan versiyonu. Satılıp bu kapsüllerden almayı düşünüyorum. Önerir misiniz? Pek değer kazanmıyor elimdekiler şuanda. 1 sene falan oldu alalı geçmiş bile olabilir.
Ben de öyle düşünüyorum. 8 tane kapsül var bende 21 22 TL gibi bir fiyattan almıştım. Baya da oldu. Bu yeni alacaklarımdan fazla alacağım zaten. 3 5 TL bile oynasa tanesi öbür kapsülden daha karlı olur sanırsam. Bu arada hocam bu kapsüllerin ne zaman gideceğinin net bir tarihi var mı?Bence alabilirsin şu zamana kadar yükselememiş bu saatten sonrada hype alıcağını sanmıyorum o yüzden alınabilir
Ben de öyle düşünüyorum. 8 tane kapsül var bende 21 22 TL gibi bir fiyattan almıştım. Bayağı da oldu. Bu yeni alacaklarımdan fazla alacağım zaten. 3 5 TL bile oynasa tanesi öbür kapsülden daha karlı olur sanırsam. Bu arada hocam bu kapsüllerin ne zaman gideceğinin net bir tarihi var mı?
Şu anda mücadeleciler imza kapsülü en az olan ve bunu almak mantıklı içinde v$m holo falan varBen de öyle düşünüyorum. 8 tane kapsül var bende 21 22 TL gibi bir fiyattan almıştım. Baya da oldu. Bu yeni alacaklarımdan fazla alacağım zaten. 3 5 TL bile oynasa tanesi öbür kapsülden daha karlı olur sanırsam. Bu arada hocam bu kapsüllerin ne zaman gideceğinin net bir tarihi var mı?
Ha bir de ben baktığımda sayı olarak en az olan Meydan okuyanlar imza kapsülü idi şuanda da aynı mı durum? Sayısı en az olanı alacağım da.
Hocam 1 2 sorum var. Öncelikle Mouz dediğiniz nedir? Ben sadece kapsül almayı düşünüyorum açıkçası. Bir de o dediğiniz Vm holo olayı nedir?Paris kapsüllerinin artıcağını çoğu kişi hemfikirdir diye düşünüyorum Stockholm stickerlarınada çok benziyor mouzlar yine efsane kesinlikle artacak kapasitede bir kapsül. Hatta biraz kapsül biraz sticker alacaksan bütcende kısıtlıysa normal mouz alabilirsin ileride değerlenecek diye tahmin ediyorum.Net bir tarih yok tahminler var ama tarih yok gaben yarında kalsırabilir bilemeyiz.
Şu anda mücadeleciler imza kapsülü en az olan ve bunu almak mantıklı içinde v$m holo falan var
Hocam 1 2 sorum var. Öncelikle mouz dediğiniz nedir? Ben sadece kapsül almayı düşünüyorum açıkçası. Bir de o dediğiniz vm holo olayı nedir?
Mouz takım ismi takımların stickerları olur aynı şekilde oyuncularında stickerları olur v$m dediğimiz oyuncu. V$m holo bu stickerın daha güzel gösteren hali denilebilir yani sticker bir farkı yok. Mouz da bir sticker bunun da holosu ve Gold'u var tabii bunlar biraz tuzlu bir de normal olanı var şu anda pazardan 3,25 TL civarlarına alabilirsiniz ileride 15 16 sayılarına varıcağını düşünüyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.