CS:GO "Parti Üyeleri Yasaklandı" Hatası

Makaleler
1
Daha fazla  
Bu ne anlama geliyor? Steam arkadaş listesinde biri hile kullandığı için bana da mı ceza vermişler? Oyunu alalı yaklaşık 1 sene oldu. Bu süreç içerisinde 2-3 rekabetçi oyunu 30 yaş üstü, asla hile hurda ile uğraşmayacak eski ev arkadaşlarım ile oynamışlığım var. Onun dışında arada girip ölüm maçında biraz oynar çıkarım. Geçenlerde CCleaner ile ilgili VAC hatası almıştım, onunla ilgili olabilir mi? Böyle bir şey varsa itirazını nasıl yapabiliyoruz?
Nedir bu.png

İlla sizin davet etmeniz yada arkadaşınız olması gerekmiyor. Oyuna girdiğiniz birinin arkadaşı olma ihtimalide var ortada. Sonuç olarak aynı oyunda bulunuyorsunuz.

Listemdeki kimsenin profilinde böyle bir şey gözükmüyor. CS:GO içinden bakınca daha önce aynı oyunda bulunduğum birinin ceza aldığını gördüm. Arkadaş listemde yer almıyor.Eki Görüntüle 332217

Hileci ile aynı takımda olman senin de ceza alman için yeterli. İlla arkadaş listende olması gerekmiyor.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı