CS:GO "Parti Üyeleri Yasaklandı" Hatası

Makaleler
1
Daha fazla  
Bu ne anlama geliyor? Steam arkadaş listesinde biri hile kullandığı için bana da mı ceza vermişler? Oyunu alalı yaklaşık 1 sene oldu. Bu süreç içerisinde 2-3 rekabetçi oyunu 30 yaş üstü, asla hile hurda ile uğraşmayacak eski ev arkadaşlarım ile oynamışlığım var. Onun dışında arada girip ölüm maçında biraz oynar çıkarım. Geçenlerde CCleaner ile ilgili VAC hatası almıştım, onunla ilgili olabilir mi? Böyle bir şey varsa itirazını nasıl yapabiliyoruz?
Nedir bu.png

Emin miyiz? Arkadaş listemden beraber rekabetçi oynadığım arkadaşların hile yapma ihtimali yok. Listemde olup beraber hiç oynamadığım birkaç kişide böyle bir ihtimal olabilir. Diğer taraftan biz 3 kişi girdiğimiz durumda, 2 kişi de dışarıdan geliyor, onlar kaynaklı da olabilir. Saçma sapan can sıkıcı bir şey. :) Biri hile yaptıysa, o oyunda alınan galibiyeti silmek bir şey, ceza vermek haksızlık.

Emin miyiz? Arkadaş listemden beraber rekabetçi oynadığım arkadaşların hile yapma ihtimali yok. Listemde olup beraber hiç oynamadığım birkaç kişide böyle bir ihtimal olabilir. Diğer taraftan biz 3 kişi girdiğimiz durumda, 2 kişi de dışarıdan geliyor, onlar kaynaklı da olabilir. Saçma sapan can sıkıcı bir şey. :)
Olabilir itiraz açmalısın.

Orda yazan cezalandırma 1 2 aylık bir olay değil. O maçlar Overwatch denilen sisteme düşüyor oyuncular izliyor karar veriyorlar vesaire. Yakın bi zamanda arama Vac yiyen kişiyi. Daha öncesine de bakmalısın.

Oyunu çok uzun zamandır sahip değilim ve çok az sayıda rekabetçi oyunum var. Sıralamam falan bile yoktur muhtemelen. CS 1.3-1.5 aralığında ''gençlik'' dönemlerinde epey bir oynamıştım. :) CS:GO biraz daha derli toplu duruyor diye aldım, keyfine zaman zaman oynuyorum. Hile ile savaşmaları güzel ancak hatası olmayan kimselere böyle mesajlar atmaları hoş değil. :)

Yanındaki kişinin hile yapmayacağına inanırsın fakat yapabilirler bu olağan birşey. Arkadaş listende cs:go oynadığın kişilerin profillerine bakabilirsin mesela vac yiyen var mı diye. Eğer gerçekten yoksa bu sana itiraz hakkı sunar. O zaman gereğini kendini savunarak tabiki yapabilirsin.

Beraber oynadığım arkadaşlarımda hiç böyle bir ihtimal yok. Yıllarca beraber yaşadığım, okuduğum oyunu sadece keyif almak için oynayan kişiler. Hırslı oyun, yüksek rütbe almak falan kimsenin umurunda değil. :) Listemde olup, beraber CS:GO oynamadığım genç arkadaşlardan belki olabilir diye düşünüyorum ancak beraber oynamadan bana da ceza gelmesi mantıklı değil. Rekabetçi oyunda 5 kişi olamadığımız için dışarıdan katılan 2 kişi ile alakalı diye tahmin ediyorum. O ban nasıl gözüküyor profilde? Birkaç arkadaşa baktım ama bir şey göremedim.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı