CS:GO Prime alınır mı?

Klithec

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, ben CS'yi önceden oynuyordum, 1.5k saatim vardi. Ancak skin changerdan VAC yedim. Şimdi tekrardan oynuyorum ancak Prime hesabım yok amacım hem kafa dağıtıp arkadaşlarla girmek falan filan hem de rank kasmak. En son bırakmam Valorant yüzündendi, şimdi Valorant'ı bıraktım, bir daha CS'ye başladım. Hile eskisi kadar var mı yok mu bilmiyorum ancak sizce CS:GO Prime alınır mı?(Hiçbir indirimde Prime indirime girmiyor, sabit fiyat 250 TL'de)

Arkadaşlar, ben CS'yi önceden oynuyordum, 1.5k saatim vardi. Ancak skin changerdan VAC yedim. Şimdi tekrardan oynuyorum ancak Prime hesabım yok amacım hem kafa dağıtıp arkadaşlarla girmek falan filan hem de rank kasmak. En son bırakmam Valorant yüzündendi, şimdi Valorant'ı bıraktım, bir daha CS'ye başladım. Hile eskisi kadar var mı yok mu bilmiyorum ancak sizce CS:GO Prime alınır mı?(Hiçbir indirimde Prime indirime girmiyor, sabit fiyat 250 TL'de)
Bence alınır. Zaten haftada 2 item düşüyor prime olunca parasını çıkarırsın.

Hile, toxic, çocuk, trol, bunların hiç biri yok artık CS:GO'da. Ban yemeseniz iyi olurmuş boşu boşuna 250₺ vermezdiniz fakat 250₺ prime, 250₺ de operasyona verirseniz operasyon tamamlandığında çok rahat 500₺ çıkartmış olursunuz paranız da geri gelir.

Arkadaşlar, ben CS'yi önceden oynuyordum, 1.5k saatim vardi. Ancak skin changerdan VAC yedim. Şimdi tekrardan oynuyorum ancak Prime hesabım yok amacım hem kafa dağıtıp arkadaşlarla girmek falan filan hem de rank kasmak. En son bırakmam Valorant yüzündendi, şimdi Valorant'ı bıraktım, bir daha CS'ye başladım. Hile eskisi kadar var mı yok mu bilmiyorum ancak sizce CS:GO Prime alınır mı?(hiçbir indirimde Prime indirime girmiyor, sabit fiyat 250 TL'de.

Eğer severek oynuyorsanız ve kenarda duran bir 250₺'niz varsa eğer, kesinlikle adabilirsiniz.

Hile, toxic, çocuk, trol, bunların hiçbiri yok artık CS:GO'da. Ban yemeseniz iyi olurmuş boşu boşuna 250₺ vermezdiniz fakat 250₺ Prime, 250₺ de operasyona verirseniz operasyon tamamlandığında çok rahat 500₺ çıkartmış olursunuz paranız da geri gelir.

Bencede mantıklı.

Hile kullanan rakip gelme olasılığını güven faktörü belirliyor büyük çoğunlukla. Mesela yeni Prime almış, rozeti vs. olmayan bir kişi solo rekabetçi girerse karşısına da benzer rakipler gelir. Ama 3-4 hizmet madalyası, operasyon jetonu vs. olan bir kişi solo girerse karşısına da ona benzer rakipler gelir. Envanter değeri bile karşıya gelen rakiplerde etkili.

Hile kullanan rakip gelme olasılığını güven faktörü belirliyor büyük çoğunlukla. Mesela yeni Prime almış, rozeti vs. olmayan bir kişi solo rekabetçi girerse karşısına da benzer rakipler gelir. Ama 3-4 hizmet madalyası, operasyon jetonu vs. olan bir kişi solo girerse karşısına da ona benzer rakipler gelir. Envanter değeri bile karşıya gelen rakiplerde etkili.
Envanter değeri biraz mantıksız hocam sanki. Benim envanterim iyi olduğu için mi karşıma sürekli benden 3 kat iyi hakkari dağ komandosuna benzeyen insanlar geliyor 🙃

Envanter değeri biraz mantıksız hocam sanki. Benim envanterim iyi olduğu için mi karşıma sürekli benden 3 kat iyi hakkari dağ komandosuna benzeyen insanlar geliyor 🙃

Envanter değerinden kastım şu; mesela envanterinizde iyi skinler varsa, değeri yüksekse solo girin. Karşınıza da çoğunlukla envanter değeri yüksek rakip geliyor. Kendim de tecrübe ettim bunu. Envanter değeri iyi rakip de hile kullanıp envanterini riske atmaz veya hile kullanma riski çok daha düşük olur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı