CS:GO Prime alınır mı?

MehmetSLH

Hectopat
Katılım
19 Aralık 2020
Mesajlar
1.958
Makaleler
1
Çözümler
4
Ben kendim öyle profesyonel bir oyuncu değilim hatta haritaları bile tam bilmiyorum desem yeridir fakat genelde girerim ölüm maçı atarım basit eğlence girerim o tarz almalı mıyım kasa düşürerek sizce parasını çıkarabilir miyim ayriyeten Nays ile alınca sanırım 200 TL'ye düşüyor değer mi? hile vesaire olayları hala var mı veya beni orada ezerler mi? Teşekkürler.
 
Ben kendim öyle profesyonel bir oyuncu değilim hatta haritaları bile tam bilmiyorum desem yeridir fakat genelde girerim ölüm maçı atarım basit eğlence girerim o tarz alınır mı? Kasa düşürerek sizce parasını çıkarabilir miyim ayrıyeten Nays ile alınca sanırım 200 TL'ye düşüyor değer mi? Hile vesaire olayları hala var mı veya beni orada ezerler mi? Teşekkürler.

Hocam bende arada ölüm maçı, basit eğlence filan giriyorum. Almadım bence gerek. Parasını kasadan çıkartmaya filan gelince de, yani yapan arkadaşım var ama biraz şans işi.
 
Ben hatırlıyorum hocam ölüm maçının sonunda adam kasa düşürmüştü bu nasıl olabiliyor Prime olanlar olmayanların yanında olabiliyor mu? Çok kararsız kaldım alınır mı? Alınmaz mı diye Steam de 25 TL olduğu için 175 TL'ye gelecek acaba değer mi diye rekabetçi falan yok bende.

Vallahi hocam sadece ölüm maçı içinse inanın gerek yok maçınızda hile varsa maçtan çıkıp yeni maça girebilirsiniz
 
Vallahi hocam sadece ölüm maçı içinse inanın gerek yok maçınızda hile varsa maçtan çıkıp yeni maça girebilirsiniz.

Son zamanlarda hikayeli oyun oynayamadığım için CS'ye sarmak istiyorum fakat Prime'ye gerek var mı onu bilemiyorum neredeyse her gün girerim. En azından 1 el olsa bile atarım.

Sürekli oynamayacaksanız almayın bence.

Oynarken hoşuma gidiyor her gün giriyordum fakat ölüm maçında hile gelince deliriyorum resmen adam 2 metre öteden beni vuruyor bununda önüne geçmek istiyorum.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı