CS:GO Prime alınır mı?

Bir de bir haftada kaç item düşüyor ?

Operasyon olaylarını da bilmiyorum sadece ölüm maçı rekabetçi olayı var bende.

Haftada kaç item düşüyor?

Operasyon olaylarını da bilmiyorum sadece ölüm maçı rekabetçi olayı var bende.

Haftada 2 kasa düşme şansı var. Skinde düşüyor. Kesinlikle Prime almanızı öneririm. Hile ve troll yok.

Hocam bir şey daha duydum level atlayınca ödül olarak ne veriyor?

Hocam değişiyor bazen veriyor bazen vermiyor. Genellikle 2 TL civarında silah veya grafiti veriyor. Yüksek bir değere sahip bir eşyada düşürebilirsiniz düşük bir ihtimalde olsa. Bana yaklaşık 3 hafta önce 600 TL'lik bir silah deseni düşmüştü mesela.

Hocam değişiyor bazen veriyor bazen vermiyor. Genellikle 2 TL civarında silah veya grafiti veriyor. Yüksek bir değere sahip bir eşyada düşürebilirsiniz düşük bir ihtimalde olsa. Bana yaklaşık 3 hafta önce 600 TL'lik bir silah deseni düşmüştü mesela.

Anladım çok teşekkürler hocam son sorum olarak Prime olanlar Prime olmayanlar ile oynamak isteseler oynayabiliyorlar mı? Ben bazen ölüm maçı girdiğimde adamların yanında Prime simgesi görüyorum da o yüzden sordum.

Anladım çok teşekkürler hocam son sorum olarak Prime olanlar Prime olmayanlar ile oynamak isteseler oynayabiliyorlar mı? Ben bazen ölüm maçı girdiğimde adamların yanında Prime simgesi görüyorum da o yüzden sordum.

Evet girebiliyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı