CS:GO Prime alınır mı?

Source 2 bu yıl gelme ihtimali çok arttı bu yüzden hileler gidebilir. Parayı operasyonlarla falan çıkarabilirsiniz ama operasyon ne zaman gelir bilmiyorum.

direk kasa alıp açabilirsiniz steam topluluk pazarından.
birde gogs gibi sitelerden alım satım yapıp steam hesabınıza item çekebilirsiniz ama belirli bir depozito vermeniz gerek

Uzun süredir hile görmüyorum ama güven faktörüne bağlı. Ne kadar sürede parası çıkar konusuna gelince şansınıza bağlı, şahsen sadece yeni kasadan 3 günde 300 TL kastım.

Şimdi bazı konulara baktım alınca kar edebileceğimi diyorlar yaklaşık ne kadar bir sürede Prime parasını çıkartırım, veya kar eder miyim bir de üyelik Steam de 250TL CS:GO'da 270TL Steam'den alsam sıkıntı çıkar mı?
Hile dolu. Alınmaz...

Kasa açıp para kazanmak çok zor iş. Video çekip zararını azaltabileceği bir youtube kanalı yoksa zarara girebilir. Bu dediklerim Steam dışı siteler için de geçerli.
bende ondan bahsediyorum. kar için cs gibi oyunlara para yatırmak yerine başka ürünlere yatırılabilir (ytd)

Hocam kısaca bir haftada en basitten kasalar bile düşse ki değerlilerden çıkma ihtimalide var. Bir sene civarına parasını çıkartır diye düşünüyorum.

Bende ondan bahsediyorum. Kar için CS gibi oyunlara para yatırmak yerine başka ürünlere yatırılabilir (ytd)

Ben zamanında rüya kasasını 40 lira olduğunda düşürmüştüm. Onu satıp bütün kasaların günlük istatisliğini takip ediyordum. Ona göre sepet şeklinde kasa alıp (Kasım'ya da önce) hodl ediyordum. Şimdi baktığımda kasaların arzı azalıyor ve fiyatları yükseliyor. Zamanım var derseniz arkadaşın dediği gibi alıp beklemek mantıklı olabilir. Ayrıca bu şekilde Forza Horizon 4 ve Car Mechanic Simulator 18 + 3 4 DLC aldım :D

Hocam oyunu seviyorsanız alın, çok uzun süredir oynuyorum Prime'da bir kez bile hile gelmedi bana. Revuolation case düşürüp 50 TL'ye sattım geçen. Kasa ilk çıktığında düşseydi 500 TL civarında satacaktim. Böyle avantajlı yönleri var geçen de kasa düşürdüm 2 3 tane gittim oyun aldım. Yani diyeceğim o ki CS'yi seviyorsanız alın derim kar etme amacınız varsa da yeni çıkan kasaları takip edip kasanın çıktığı hafta bol bol maç atıp düşürmeye çalışın. Normal oynayarakta atıyor 10 15 TL'lik kasalar zamanla çıkabilir. Eğer oyuna operasyon gelirse görevleri yapıp yıldızlar sayesinde kasaları alıp satıp yine bir şekil kar edebilirsiniz.

Ben zamanında rüya kasasını 40 lira olduğunda düşürmüştüm. Onu satıp bütün kasaların günlük istatisliğini takip ediyordum. Ona göre sepet şeklinde kasa alıp (Kasım'ya da önce) hodl ediyordum. Şimdi baktığımda kasaların arzı azalıyor ve fiyatları yükseliyor. Zamanım var derseniz arkadaşın dediği gibi alıp beklemek mantıklı olabilir. Ayrıca bu şekilde Forza Horizon 4 ve Car Mechanic Simulator 18 + 3 4 DLC aldım :D
Ya kasaların arzı nasıl azaliyor geçen ay 30 milyon kasa açıldı, cs go tarihinin rekoru bu.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00