CS:GO Prime alınır mı?

ZEROX67

Hectopat
Arkadaşlar Source 2 kesin olarak güncelleme olarak gelecek değil mi şimdi alırsam bir de başka oyun olarak çıkarsa kötü olur ve zam gelecek diye haberler var sizce alınır mı?

CS:GO Prime almanızı tavsiye ederim. Bir şekilde parasını çıkartıyor zaten. Üstüne kâr da edebilirsiniz.

Arkadaşlar Source 2 kesin olarak güncelleme olarak gelecek değil mi şimdi alırsam bir de başka oyun olarak çıkarsa kötü olur ve zam gelecek diye haberler var sizce alınır mı?
Alın. Cidden değer. Dün 55 TL'lik kasa düştü bana. Bugün 7 TL. Ortalama 3 ay oynarsanız parasını fazlasıyla çıkarırsınız.

Ben de prime alsam mı diye düşünüyordum ve aldım brave operasyonu kasası çıkardım.
Değeri 950 TL bir şekilde prime parasını çıkarırsınız diye düşünüyorum.

Source 2 kesin olarak bugün yarın çıkacağa benziyor. İstersen hesap olarak da alabilirsin güvenilir sitelerden.

Hocam kendi hesabımda olmasını istiyorum umarım bugün çıkmaz akşam para yatırıp alacağım.

Ben de Prime alsam mı diye düşünüyordum ve aldım Brave operasyonu kasası çıkardım.
Değeri 950 TL bir şekilde Prime parasını çıkarırsınız diye düşünüyorum.

Hocam o kadar pahalı kasa var mı ben en fazla 50TL'lik kasa var diye biliyorum.

@ZEROX67 oyunu oynayarak zaten parasını çıkartırsınız. Haftada bir tane kasa kesin düşüyor ve level atlayınca da oyun sonu eşya düşüyor. Bunları sata sata bir süre sonra parası çıkar.

Hocam kendi hesabımda olmasını istiyorum umarım bugün çıkmaz akşam para yatırıp alacağım.

Hocam o kadar pahalı kasa var mı ben en fazla 50TL'lik kasa var diye biliyorum.

Var var bravo, sticker kapsülleri vs ayrıca yeni gelen kasalar da 250 300 bandından başlıyor.Tabii bravo case vs çıkması çok düşük olasılık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…