Alın. Cidden değer. Dün 55 TL'lik kasa düştü bana. Bugün 7 TL. Ortalama 3 ay oynarsanız parasını fazlasıyla çıkarırsınız.Arkadaşlar Source 2 kesin olarak güncelleme olarak gelecek değil mi şimdi alırsam bir de başka oyun olarak çıkarsa kötü olur ve zam gelecek diye haberler var sizce alınır mı?
Ben de prime alsam mı diye düşünüyordum ve aldım brave operasyonu kasası çıkardım.Arkadaşlar Source 2 kesin olarak güncelleme olarak gelecek değil mi şimdi alırsam bir de başka oyun olarak çıkarsa kötü olur ve zam gelecek diye haberler var sizce alınır mı?
Source 2 kesin olarak bugün yarın çıkacağa benziyor. İstersen hesap olarak da alabilirsin güvenilir sitelerden.
Ben de Prime alsam mı diye düşünüyordum ve aldım Brave operasyonu kasası çıkardım.
Değeri 950 TL bir şekilde Prime parasını çıkarırsınız diye düşünüyorum.
Var hocam bana aldığım günün akşamı geldi level atladığım için.Hocam kendi hesabımda olmasını istiyorum umarım bugün çıkmaz akşam para yatırıp alacağım.
Hocam o kadar pahalı kasa var mı ben en fazla 50TL'lik kasa var diye biliyorum.
Var hocam bana aldığım günün akşamı geldi level atladığım için.
Hocam kendi hesabımda olmasını istiyorum umarım bugün çıkmaz akşam para yatırıp alacağım.
Hocam o kadar pahalı kasa var mı ben en fazla 50TL'lik kasa var diye biliyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.