CS:GO Prime alınır mı?

Hocam haftada 1 kasa garanti düşüyor ama 2 çok zor ben ilk kasa düştükten sonra 5 saat AFK bıraktım düşmedi 2.kasa

Aşağıdaki gibi oyun modlarına bağlı xp listesi buldum. Anladığım kadarıyla skin ve kasa düşürme rastgele olan şeyler ve oyun modundan etkilenmiyor.

Rekabetçi en verimlisi olsa da gram zevk almıyorum oynamaktan. Ama silah yarışı + Spotify ikilisiyle 30 saat geçirmişimdir zamanında. Kafa dağıtmak için birebirler. Şansıma silah yarışının xp değerleri de çok düşük değil. Günde bi' yarım saat, kırk dakika silah yarışı oynamak güzel ve yeterli olur benim için. Gerisi şansıma bağlı artık. Yardımlarınız için teşekkürler @249873, @377660, @HoundsOfJustice.

Aşağıdaki gibi oyun modlarına bağlı XP listesi buldum. Anladığım kadarıyla skin ve kasa düşürme rastgele olan şeyler ve oyun modundan etkilenmiyor.

Rekabetçi en verimlisi olsa da gram zevk almıyorum oynamaktan. Ama silah yarışı + Spotify ikilisiyle 30 saat geçirmişimdir zamanında. Kafa dağıtmak için birebirler. Şansıma silah yarışının XP değerleri de çok düşük değil. Günde bi' yarım saat, kırk dakika silah yarışı oynamak güzel ve yeterli olur benim için. Gerisi şansıma bağlı artık. Yardımlarınız için teşekkürler @249873, @377660, @HoundsOfJustice.

Skin olayının özeti şu haftada 1 skin veya grafiti düşüyor. O da 1 level alman sonucu. Kasa sistemi tamamen random. Bunun dışında hangi oyun modunda oynadığının önemi yok evet.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı