CS:GO Prime almak mantikli mi?

KEREMDEMR

Hectopat
Yer
Sakarya
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
i5 1135g7
Meslek
öğrenci
CS:GO Prime almak planlarım arasına yoktu ama 200 saat oynayis süresince bir amacım olmadığını fark ettim ve 250 TL'lik Prime için para biriktirmeye başladım bugün de arkadaşım CS:GO Prime aldı 100 TL'lik envanterimi satip para atıp almak mantikli mi yoksa ucuzlar mi? 250 TL oyunlar için çok olmasam da benim için yüksek bir para amorti eder miyim? Ne zaman gibi bir sürede amorti ederim?

CS:GO Prime almak planlarım arasına yoktu ama 200 saat oynayis süresince bir amacım olmadığını fark ettim ve 250 TL'lik Prime için para biriktirmeye başladım bugün de arkadaşım CS:GO Prime aldı 100 TL'lik envanterimi satip para atıp almak mantikli mi yoksa ucuzlar mi? 250 TL oyunlar için çok olmasam da benim için yüksek bir para amorti eder miyim? Ne zaman gibi bir sürede amorti ederim?

Ben 2 haftaya aldığım parayı çıkardım tamamen senin şansına bağlı

Prime almak mantıklı her türlü parasını çıkartıyorsunuz her hafta kasa düşüyor birkaç aya parası çıkar üzerinede kazanmaya başlarsınız. (birkaç ay yazdım ama oynadığınız süreye bağlı daha kısada olabilir.)

Yani oynuyorsanız alınabilir. Nays ile alırsanız 50TL geri veriyor. Oyun içinde de ne düşürürseniz. Bende geçen hafta aldım kasa düşürdüm, naysında %20 kampanyasiyla oyun 150TL'ye geldi.

Son düzenleme:
Steam indirim günleri zaten belli yakınlarda hatırladığım kadarıyla bir tane olacak.
Amorti edecektir çünkü ben 1 hafta prime hesabımda oynadım ve 100 tl'yi aşacak item düşürmüşümdür totalde 100 saatim yoktur ama hesapta 250 tl'lik kutu var.
Level atladıkça zaten 2 item hakkı veriyor haftada da 2 tane veriyor yani haftalık 3 tane düşürsen 2 tanesi genelde kasa olur 50 tl yapar en az. 1 ay düzenli oynasan çıkarır o parayı hatta bu işin ticaretini yapanlar vardı .

Geçen ay aldım parası çıktı bile. Şimdilerde cs2 için insanlar envanter diziyor. Fiyatlar X2 oldu. Cs2 sonrası zam gelmesi de muhtemel ama indirime de girebilir. Kumar gibi. Ben almayı tercih ettim.

Steam indirim günleri zaten belli yakınlarda hatırladığım kadarıyla bir tane olacak.
Amorti edecektir çünkü ben 1 hafta Prime hesabımda oynadım ve 100 TL'yi aşacak item düşürmüşümdür Total'de 100 saatim yoktur ama hesapta 250 TL'lik kutu var.
Level atladıkça zaten 2 item hakkı veriyor haftada da 2 tane veriyor yani haftalık 3 tane düşürsen 2 tanesi genelde kasa olur 50 TL yapar en az. 1 ay düzenli oynasan çıkarır o parayı hatta bu işin ticaretini yapanlar vardı.

İndirimde ne kadar oluyor?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı