600 700 TL ye kasa açtın ama, 100 TL etmiştir açtığın kutular ?Maç sonları haftada 2 kez kutu düşürebilme şansın oluyor. Kutudan güzel şeyler çıkma olasılığı çok ama çok düşük. Ben fazla kasa açmam ama bu zamana kadar toplasan 600-700 TL sadece kasa açmaya para harcamışımdır. Açtığım bütün kasalardan çıkan şeylerin toplamı 100 TL etmemiştir. Şans işi midir değil midir bilemem.
Merhaba, arkadaşlar CS:GO Prime satın alıp kendime gelir elde edebilir miyim? Kutulardan güzel şeyler çıkar mı sizce, bir de kutuları ne zaman veriyor?
Düzenli olarak her akşam oynarım, haftada Max 2 mi düşüyor?Kutuların düşmesi rastgele ama haftada 2 kere düşüyor en az sanırım. Düzenli oynarsan tabii. Kutu açmayı mantıksız bulanların sayısı hayli fazla çünkü içinden bir şey çıkma ihtimali bayağı düşükmüş. Onun harici düşen kasaları satarak 3 aya falan +ya geçmeye başlayabilirsin sanırım.
Hocam lvl kolay atlaniyor muÇarşamda'dan Çarşambaya 3 item düşürme hakkınız var. 1 tanesini level atlayınca, diğer ikisini rastgele veriyor. Kasa açarak iyi bir şey çıkarma olayı tamamen şans işi. Bazen 50TL'lik revolution case atabiliyor ancak o da tamamen şans işi. Bazen de 20 kuruşluk grafiti atıyor.
Kutuların düşmesi rastgele ama haftada 2 kere düşüyor en az sanırım. Düzenli oynarsan tabii. Kutu açmayı mantıksız bulanların sayısı hayli fazla çünkü içinden bir şey çıkma ihtimali bayağı düşükmüş. Onun harici düşen kasaları satarak 3 aya falan +ya geçmeye başlayabilirsin sanırım.
Düzenli olarak her akşam oynarım, haftada Max 2 mi düşüyor?
Hocam seviye kolay atlaniyor mu?
İşte hocam bende eğer kâr edebilirsem almak istiyorum ya haftada 150 TL kalsa bile yeterKutuların belli düzeni yok diye biliyorum verilme anlamında. Yanlış biliyorsam arkadaşlar düzeltir. İçinden iyi bir şey çıkma ihtimali bilirsiniz ki daha az. Ayrıca bu kutuları açmak için anahtar almanız gerekiyor. Elbet anahtar parasını çıkartırsınız bir gün ancak o güne kadar eksiden yiyebilecek misiniz o önemli.
İşte hocam bende eğer kâr edebilirsem almak istiyorum ya haftada 150 TL kalsa bile yeter
Haftada 150 KALMA olasılığı nedir sizce?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.