CS:GO Prime ücreti ne kadar sürede çıkarılır?

Önceden bende CS:GO'yu severdim hilelerin fazla olduğu zamanlarda ancak Valve'nin yaptığı güncellemeler oyunu bitirdi bana göre oyun menüsü çok karışık eski Dust 2 vb yok.
Oyunun menüsünün karışık olmasının oynanabilecek bir oyun olması ile ne alakası var Allah aşkına? Eski dust 2 yok ne demek sadece T mid kapandı. Bana göre CS:GO açık ara tarihin en iyi oyunudur.

Önceden bende CS:GO'yu severdim hilelerin fazla olduğu zamanlarda ancak Valve'nin yaptığı güncellemeler oyunu bitirdi bana göre oyun menüsü çok karışık eski Dust 2 vb yok.

Oyun menüsü çok güzel oldu, Dust 2 mid kapanması da çok iyi oldu. Biz bu güncellemeleri sevdik hocam.

Oyundan düşürdüğün kasaları ve skinleri satıp takas kontratında kullanabilirsin. Takas kontratı için minimum 20-25 TL biriktirirsen iyi olur. Adım adım paranı katlarsın. Riskli ve risksiz takas kontratlarını internette bulabilirsin veya kendi takas kontratını bu siteden oluşturabilirsin.

Oyun menüsü çok güzel oldu, Dust 2 mid kapanması da çok iyi oldu. Biz bu güncellemeleri sevdik hocam.
Bence de öyle fakat arkadaş Valoranta çok para yatırmış ve biraz pişman sanırım 😃 Midin kapalı olması hiç bir şey değiştirmedi benim için, dümdüz aşağı atlayıp vuruyorum sürekli peekleyen CT'leri. Sadece eskiden uzakta doğunca da mide CT'den önce çıkıyorduk artık o kaldırıldı. Fakat daha dengeli oldu diyebilirim.

Bence de öyle fakat arkadaş Valorant'a çok para yatırmış ve biraz pişman sanırım 😃 midin kapalı olması hiçbir şey değiştirmedi benim için, dümdüz aşağı atlayıp vuruyorum sürekli peekleyen Ct'leri. Sadece eskiden uzakta doğunca da mide Ct'den önce çıkıyorduk artık o kaldırıldı. Fakat daha dengeli oldu diyebilirim.

Hocam Valorant'ya 200 TL yatırdım en fazla CS'ye ise zamanında 2000 TL gibi bir miktar yatırmıştım bu kadar fan boy olmayın :D

Tek kasadan bıçak da çıkarabilirsiniz, yalnızca oyun içi eşya düşmesi durumunda yeni kasa geldiğinde direkt düşürürseniz 200 liradan pahalı fiyata gider. Operasyon gelecek yakında, onu alıp tüm görevleri tamamlarsanız mesela operasyon 250 lira olursa çok rahatlıkla 500 lira çıkarırsınız. Hem de rozetiniz olmuş olur.

Şaka yapıyor olmalısınız. Hala dünyanın en çok oynanan oyunu CS:GO. Rakibi dediğiniz sanırım çocuk oyunu olan Valorant. Valorant anlık 300-400k arası oynanırken CS:GO 1M oyuncu tarafından oynanıyor anlık. Prime statusta hile de yok, CS:GO'nun bütün toxic, çocuk, ve hilelerini topladı Valorant denen mükemmel oyun. Artık elit bir oyun.

Oynanış zevki olarak Valorant'ın verdiğini veremiyor CS:GO, eskiden CS:GO'dan çıkmayan ben artık yüzüne bile bakmıyorum. Valorant zevkli kabul ama onun da mental eksileri oluyor. Rank fark etmeden bütün elolarda toxic insanlar dolu, 30 yaşında adam 10 yaşında çocuk gibi davranıyor. Klasik Riot kitlesi. Artık ikisini de oynamıyorum, Overwatch devam.

Ayrıca eklemeliyim Valve'nin ilgisizliği CS:GO'yu bitirdi.

Oynanış zevki olarak Valorant'ın verdiğini veremiyor CS:GO, eskiden CS:GO'dan çıkmayan ben artık yüzüne bile bakmıyorum. Valorant zevkli kabul ama onun da mental eksileri oluyor. Rank fark etmeden bütün elolarda toxic insanlar dolu, 30 yaşında adam 10 yaşında çocuk gibi davranıyor. Klasik Riot kitlesi. Artık ikisini de oynamıyorum, Overwatch devam.

Ayrıca eklemeliyim Valve'nin ilgisizliği CS:GO'yu bitirdi.
Dostum senin CS:GO oynamaman Valve'ın CS:GO gibi mükemmel bir oyunun bitirdiğini göstermiyor. Olay basit, en çok oynanan oyun şu anda CS:GO. Valorant, sprey mekaniği olmayan, buglarla dolu, çocukların bol bol oynadığı, ücretsiz bir oyun. CS:GO ise çok daha farklı.

1671898806945.png

Dostum senin CS:GO oynamaman CS:GO gibi mükemmel bir oyunun bitirdiğini göstermiyor. Olay basit, en çok oynanan oyun şu anda CS:GO. Valorant, sprey mekaniği olmayan, buglarla dolu, çocukların bol bol oynadığı, ücretsiz bir oyun. CS:GO ise çok daha farklı.

Eki Görüntüle 1612202

Oyunu oynarken buglara denk gelmen çok zor, sprey mekaniği olmaması kötü bir oyun olduğu anlamına gelmiyor, belirli ranklardan sonra çocuklar artık kalmıyor düşük ranklarda çocuklara denk gelmeniz çok normal. Bunu savunmuyorum Riot'un kitlesi gerçekten kötü. Ama oynanış zevki olarak kesinikle CS:GO benim gözümde çok altlarda. Valorant'ta daha fazla stratejik oyunlar yapabiliyorsunuz, bu CS:GO'da kısıtlı. Takım oyunu olarak da Valorant çok çok önde. Farklı karakterler alıp oyun zevkinizi daha da arttırabiliyorsunuz. Grafiğe gelecek olursak Valorant gerçekçi grafikler sunmak için yapılmış bir oyun değil. Tamamen objektifim fanboyluk yapmıyorum, iki oyunu oynadığımda bana Valorant daha çok zevk veriyor. Kitlesinden dolayı da artık oynamıyorum, Overwatch Valorant'a biraz daha yakın bir oyun ve kitlesi de mükemmel, hem oyun zevkim üst seviyelerde oluyor hem toxiclenmiyorum.

Zevkler ve renkler tartışılmaz, ama objektif şekilde oyunları oynamanı öneririm dostum iyi forumlar.
" Steam'de en çok oynanan oyun CS:GO "

Oyunu oynarken buglara denk gelmen çok zor, sprey mekaniği olmaması kötü bir oyun olduğu anlamına gelmiyor, belirli ranklardan sonra çocuklar artık kalmıyor düşük ranklarda çocuklara denk gelmeniz çok normal. Bunu savunmuyorum Riot'un kitlesi gerçekten kötü. Ama oynanış zevki olarak kesinikle CS:GO benim gözümde çok altlarda. Valorant'ta daha fazla stratejik oyunlar yapabiliyorsunuz, bu CS:GO'da kısıtlı. Takım oyunu olarak da Valorant çok çok önde. Farklı karakterler alıp oyun zevkinizi daha da arttırabiliyorsunuz. Grafiğe gelecek olursak Valorant gerçekçi grafikler sunmak için yapılmış bir oyun değil. Tamamen objektifim fanboyluk yapmıyorum, iki oyunu oynadığımda bana Valorant daha çok zevk veriyor. Kitlesinden dolayı da artık oynamıyorum, Overwatch Valorant'a biraz daha yakın bir oyun ve kitlesi de mükemmel, hem oyun zevkim üst seviyelerde oluyor hem toxiclenmiyorum.

Zevkler ve renkler tartışılmaz, ama objektif şekilde oyunları oynamanı öneririm dostum iyi forumlar.
" Steam'de en çok oynanan oyun CS:GO "
Valorant anlık 300-400bin arası oynanıyor. CS:GOda takim olarak yapılabilecek valoranttan daha fazla taktik var fakat sanırım henüz hiç gerçekten takımın olmadı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı