CS:GO Prime ücreti ne kadar sürede çıkarılır?

CS:GO'da nasıl daha fazla taktik yapılabiliyor orasını cidden anlayamadım :D İki oyunda 5V5 ve aynı mantığa sahip. Valorant'ta ek olarak 20 tane karakter var. Doğal olarak Valorant'ta daha fazla takım oyunu yapabiliyor olman gayet doğal oluyor. Anlayamadım :D

Ben Valorant oynadım neyin taktiğinden bahsediyorsun? Her karaktere ayrı ayrı özellikler vermişler. Çoğu da aynı işlevi görüyor. Millet havada uçuşup vs atıyor. Ben rakiple savaşırken biri önüme büyü falan yaparsa oyun başka bir şeye dönüşüyor. Eşit şartlarda savaşacaksın.

Eğer ki böyle bir tarz oyun istiyorsan ve diyorsan karakterlerin özellikleri falan olsun. Tom Clancy's Rainbow Six: Siege bu konuda uzman rekabet oyunudur.

Son düzenleme:
Ben Valorant oynadım neyin taktiğinden bahsediyorsun? Her karaktere ayrı ayrı özellikler vermişler. Çoğu da aynı işlevi görüyor. Millet havada uçuşup vs atıyor.

Eğer ki böyle bir tarz oyun istiyorsan ve diyorsan karakterlerin özellikleri falan olsun. Tom Clancy's Rainbow Six: Siege bu konuda uzman rekabet oyunudur.

Çoğu aynı işlevi görmüyor. Örnek veriyorum Breach sarsıntısıyla Brimstone ultisini takım arkadaşınla kombinleyebilirsen ve düşmanda tahmin ettiğiniz yerdeyse güzel bir oyun çıkarabilirsiniz. CS:GO'ya göre daha fazla takım oyunu içeriyor dememin sebebi karakterlerin olması zaten, CS:GO'da yapabildiklerinin aynısını Valorant'ta yapabilirsin ikiside 5V5 ve aynı mantığa sahip. Valorant'ta ek olarak 20 tane karakter var, daha fazla taktik ve takım oyunu olması gayet normal. CS:GO'da karakter vs yok. Flash, sis benzeri şeylerle oyun yapabilirsin onun yanında harita üzerinde taktik oluşturup oyun yapabilirsin. Zaten bunları Valorant'ta da yapabiliyorsun çünkü aynı mantığa sahip ikisi de 5V5 ve bomba üzerine kurulu. İki oyunu objektif şekilde oynayan birisi bunu çok rahat şekilde anlayabilir. Rainbow Six deneyimledim fakat zevk alamadım, anlık olarak Overwatch oynuyorum. Valorant sistemine benziyor ama toxic riot kitlesi yok, gayet keyifli.

Çoğu aynı işlevi görmüyor. Örnek veriyorum Breach sarsıntısıyla Brimstone ultisini takım arkadaşınla kombinleyebilirsen ve düşmanda tahmin ettiğiniz yerdeyse güzel bir oyun çıkarabilirsiniz. CS:GO'ya göre daha fazla takım oyunu içeriyor dememin sebebi karakterlerin olması zaten, CS:GO'da yapabildiklerinin aynısını Valorant'ta yapabilirsin ikisi de 5V5 ve aynı mantığa sahip. Valorant'ta ek olarak 20 tane karakter var, daha fazla taktik ve takım oyunu olması gayet normal. CS:GO'da karakter vs yok. Flash, sis benzeri şeylerle oyun yapabilirsin onun yanında harita üzerinde taktik oluşturup oyun yapabilirsin. Zaten bunları Valorant'ta da yapabiliyorsun çünkü aynı mantığa sahip ikisi de 5V5 ve bomba üzerine kurulu. İki oyunu objektif şekilde oynayan birisi bunu çok rahat şekilde anlayabilir. Rainbow Six deneyimledim fakat zevk alamadım, anlık olarak Overwatch oynuyorum. Valorant sistemine benziyor ama toxic Riot kitlesi yok, gayet keyifli.

CS:GO'nun vuruş hissiyatını Valorant vermiyor. Bir de öyle büyülü şeyleri sevmiyorum ben. Adamla kapışıyorsun havadan koskoca bomba, duvarların içinden bümbüyük alev gibi gibi şeyler. Benim gibi sevmeyen birçok oyuncu var. Fanboyluk değil.

CS:GO'nun vuruş hissiyatını Valorant vermiyor. Bir de öyle büyülü şeyleri sevmiyorum ben. Adamla kapışıyorsun havadan koskoca bomba, duvarların içinden bümbüyük alev gibi gibi şeyler. Benim gibi sevmeyen birçok oyuncu var. Fanboyluk değil.

Dediğim gibi hocam zevkler ve renkler tartışılmaz, benim bahsettiğim takım oyunu açısından incelemekti. Herkes zevk aldığını oynamalı, iyi oyunlar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı