Rust 8 GB RAM ile oynanabilir mi?

İşletim sistemi
Windows 11
Multiplayerı deneme şansım olmadı orada kaç FPS alırdım bilmiyorum ama bana düşük geldi nedense. Hem 100 fpste pvp nasıl atıyor ki bu insanlar 20-30 kişilik sunucularda?
Oyunun pvp mekanigi valo cs gibi oyunlardan biraz daha farkli hocam oyunda 60 70 80 gibi degerler cok yaygin ve rustta iyi bu degerler sunucuya bagli. Mesela az oyuncu olan bi sunucuda duruma bagli 80 90 100 alirken 400 500 600 kisinin oynadigi sunucularda 60 gormek zor oluyor bazen benim icin.

Dalga mı geçiyorsun? Sen Rust'u CS, Valorant tarzı bir şey mi sanarak aldın? Rust 100 FPS iyi demek

Dalga geçiyor olsam söylemem burada FPS değerim böyle bana normal gelmedi diye. Rust'u CS, Valorant tarzı bir oyun sanarak almadım ama daha önce hiç oynamadığım için daha yüksek FPS değeri beklemiş olmam çok mu anormal?

Oyunun PvP mekanigi Valorant CS gibi oyunlardan biraz daha farkli hocam oyunda 60 70 80 gibi degerler cok yaygin ve Rust'ta iyi bu degerler sunucuya bagli. Mesela az oyuncu olan bir sunucuda duruma bagli 80 90 100 alirken 400 500 600 kisinin oynadigi sunucularda 60 gormek zor oluyor bazen benim icin.

Teşekkürler hocam açıkladığınız için muhtemelen bende aynı fps değerlerini alırdım sanırım eğer iade etmeseydim.

Bir zahmet 200 FPS alamayıver o zaman. İşlemci ağırlıklı olsa da ekran kartının etkisi aşırı yüksek bu oyunda.

Bende 4060 + 9800x3D var 170 FPS civarlarında alıyorum.
Arkadaşımda 4070 Ti + 9800x3D var 250-270leri görüyor.

(Boş bir yerde)
Kendim icin konusmadim hocam bende Ryzen 5 5600 var zaten. Dusuk pop sunucularda belki mumkundur ama sisteminde Ryzen 9 9950x3D olan tanidigim herkes yuksek pop sunucularda oynadigi icin onu baz alarak konustum yoksa piyasadaki en iyi oyun islemcisi bos bi alanda tabii aliyordur o degerleri.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı