CS:GO Prime vs VR gözlük

Daha fazla  
Ben VR gözlüğü alacağım 2. el ve CS:GO'da Prime değilim. 270 TL'ye onu mu alayım yoksa 100 TL VR gözlüğü... Hangisi almalıyım diye düşünüyorum. Konuyu nereye açacağımı bilemediğimden buraya açtım.

Ben VR gözlüğü alacağım 2. el ve CS:GO'da Prime değilim. 270 TL'ye onu mu alayım yoksa 100 TL VR gözlüğü... Hangisi almalıyım diye düşünüyorum. Konuyu nereye açacağımı bilemediğimden buraya açtım.

Bence ikisini de alma CS:GO'ya yakın zamanda operasyon gelecek operasyon al bütün görevleri yap kasaları 2-3 ay ya da daha fazla beklet ve Prime beleşe gelsin bu arada 100 TL'ye alıcağın VR gözlükden bir hayır gelmez millet 3-4 kdan yüksek fiyatlar veriyor.

Birbirinden çok farklı iki şeyi kıyaslamışsın. Bir tarafta sanal bir kavram öte yanda bir eşya. CS:GO olgunluk dönemini geçmiş, hala popüler olsa da ölmeye doğru yol alan bir oyun. VR gözlük ise pek çok oyunda kullanılamıyor ve kullanılan bazı oyunlar aşırı pahalı.

Ben hali hazırda CS:GO seçkin oyuncu olmamdan bağımsız olarak söylüyorum ki VR gözlük alırdım. Tabi işe yarar bir model ise. En azından uzun yıllar gider ve birden fazla oyunda kullanma şansım olurdu. Öte yanda para harcanılmasını pek hak etmeye ve eskimeye başlayan bir oyun var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı