CS:GO Prime'sız Rank atlanmıyor

MKAemir1234

Hectopat
Katılım
1 Eylül 2020
Mesajlar
112
Arkadaşlar CS:GO'da rank atlayamıyorum. Bunu çözümü var mı Prime status upgrade almadan?
 

Dosya Ekleri

  • 1622785485551.png
    1622785485551.png
    104,3 KB · Görüntüleme: 258
Son düzenleyen: Moderatör:
Arada bir oynuyordum daha prime olacak kadar seviye kasamamıştım. Şimdi de böyle olması cidden olmadı. Valve resmen kendi ayağına sıkıyor. Oyunu boşa ücretsiz yapmışlar. Hile koruması yapamadıkları böyle kapamaya çalışarak oyuncuları da kendilerinden soğutuyorlar.
 
Yüksek ihtimalle kaldırırlar ama bu akıl işi değil. Milletin amacı var bu oyunda, rank kasmak. Onuda ücretli yaparlarsa oyunu ücretli yapsınlar daha iyi. Bir de 123 TL nedir yahu? Hilelere çözüm bulamayınca olur gibi.

Paranın hile ile alakası yok. Türk lirasının dolar karşısındaki değerine göre veriliyor. Daha bu Steam'in insaflı hali buna şükür edin. :D
 
Beyler çözüm basit beğenmiyorsanız oynamayın. Adamlar size Steam hesabı açan herkes CS:GO almak zorunda gibi bir kural dayatmıyor. Türk lirasının dolar karşısındaki değerine göre veriliyor o miktar.
 
Paranın hile ile alakası yok. Türk lirasının dolar karşısındaki değerine göre veriliyor. Daha bu Steam'in insaflı hali buna şükür edin. :D
Paranın hile ile bence çok alakası var. Millet 123 TL verirse hile açma oranlarının korkudan düşeceğini düşünüp yaptılar (Türkiye için. Yabancı ülkelerde fiyatlandırma nasıl bilmiyorum.) Çok bariz belli.
 
O zaman bendemi unranked oluyorum :D (yani Silver 5 im arkadaş ranksız)
Sadece onunla oynarken unranked gireceksin. Prime olmayan arkadaşınla girince prime devre dışı kalıyor ya onun gibi düşün.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı