CS:GO Profesyonel Oyuncuları Taklit Etme Hastalığı

Geri başlamasaydın keşke global elit maçında seçkin eşleştirme 3000 saatli hesabimizla takim giriyoruz karşıya spinbot geliyor hilenin ardı arkasi yok
Sıkıntı yok. Rekabet için değil eğlence için oynamaya karar verdim. Şu anda öncelikli oyunum Rainbow Six Siege. Uzun süredir de Rainbow Six Siege'ye sardım.

Sırf "didisinin, didisi" yaptı diye yapanlara ben de uyuz oluyorum.

Ama şahsen ben FHD + high ayarlarda oynardım. Ancak internetten bulduğum herhangi bir adamın adını uyguladım. (çözünürlüğü tam hatırlamıyorum ama 4:3)

Çok ciddi bir fark hissettim adamların kafası balon gibi oldu resmen. :) Tabii Zaman içinde kendine özgü halinde getirdim.

Mesela çoğu kullanıcı CTRL'ye serçe parmağı ile basıyor. Ama ben avuç içi ile basıyorum. Şimdi soruyorum, ben yayıncı olsam kaç kişi avuç içi CTRL kullanır? :)
Space tuşu bende mikrofon :D Ben zıplamayı mouse tekerleğini ileri veya geri hareket ettirerek zıplıyorum. Küçücük bir ittirme ile zıplıyor ve "bunny" yaparken mouse tekerleğini hunharca çeviriyorum :D

Sensivity her ekran çözünürlüğünde farklılık gösterir. İnsanın oynayış biçimi ve hakimiyete olarak herkes farklı kullanır. Koldan ve bilekten olarak iki farklı oyun biçimi vardır. Profesyonel oyuncular düşük sensivity ile birlikte koldan oynuyor geniş bir mouse hareket alanı kullanıyorlar hakimiyet artıyor.

Artık oyunda belli bir rütbeye geldikten sonra steam sunucularındaki rekabetçi modu kullanmamalısınız. ESEA,Faceit ve CEVO gibi platformlarda profesyonelce oyun oynayabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı