S Sabır Hectopat Katılım 29 Mart 2020 Mesajlar 89 18 Nisan 2020 #1 Arkadaşlar normalde CS:GO'da 50 60 FPS alırken bugün 4 GB RAM ekledim ve FPS'im 20'de sabitlendi. Neden anlamıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 18 Nisan 2020
Arkadaşlar normalde CS:GO'da 50 60 FPS alırken bugün 4 GB RAM ekledim ve FPS'im 20'de sabitlendi. Neden anlamıyorum.
LykiaCraft Kilopat Katılım 8 Mayıs 2018 Mesajlar 132 Çözümler 1 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Nisan 2020 #2 MHz düşük olabilir, diğer ram ile uyumsuz olabilir. Ram ın tam özelliklerini yazar mısınız? Artı 0 Eksi
Liutenant Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Nisan 2014 Mesajlar 4.087 Makaleler 2 Çözümler 14 Yer Los Angeles, CA Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek System Admin 18 Nisan 2020 #3 BIOS'a girip ram frekanslarını ayarlaman gerekiyor. Büyük ihtimal sistem otomatik olarak frekansı düşürmüştür ya da aldığın RAM'in frekansı diğerine göre düşük olabilir. Aynı frekansta RAM'ler kullanmalısın sağlıklı çalışabilmesi için. Artı 0 Eksi
BIOS'a girip ram frekanslarını ayarlaman gerekiyor. Büyük ihtimal sistem otomatik olarak frekansı düşürmüştür ya da aldığın RAM'in frekansı diğerine göre düşük olabilir. Aynı frekansta RAM'ler kullanmalısın sağlıklı çalışabilmesi için.