CS:GO rank atlama

Yer
Istanbul
Merhaba, her gün en az 2 el CS:GO giriyorum ama 1 ayda sadece 1 rank atlayabiliyorum veya gereksiz yere ban yiyorum. Mesala şu ana kadar 3 adet hesabım oldu (Kendi isteğimle hile açmadığım hesaplar)
1.Hesap: Bir ara hiç skinim olmadığından dolayı sadece skin changer kullandım hesap ban yedi.
2.Hesap: Maç başlamadan önce mevlana hilesi taklidi yapdım overwatch yedim.(Nova II Hesapg
3.Hesap: Şu an aktif kullanıyorum Nova II'yim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ard arda oyun kazanmanın önemi var ayrıca edo, öldürme ve ölüm sayıları çok önemli eğer listede sonlarda yer alıyorsanız biraz geç atlatabilir.

Reis mevlana taklidi yapmak ne ya :D.
Şakasına arkadaşları hile açtım diye kandıracaktım.
Ard arda oyun kazanmanın önemi var ayrıca edo, öldürme ve ölüm sayıları çok önemli eğer listede sonlarda yer alıyorsanız biraz geç atlatabilir.
Gennelikle 1. Bazen 3 veya 2.oluyorum. Çok nadir veya karşı takım iyi oynuyorsa 4. veya 5.oluyorum.

2 gün önce "Wingman" moduna başladım. Rankı silver 1 attı, 2 günde nova 1 oldum. Daha önceden 22 maç atmıştım, şuan 35 maçım var. 9 galibiyet aldım, yüksek vurdum. Yani demem o ki iyi oynarsan ve "güven faktörün yeşil" ise kolayca atlarsın.

Not: mesele 1. 2. olmak değil, sağ tarafta gözüken "EDO" puanı. Mesela birisi 30 puanla 1. olmuştur, birisi 45.

2 gün önce "Wingman" moduna başladım. Rankı silver 1 attı, 2 günde nova 1 oldum. Daha önceden 22 maç atmıştım, şuan 35 maçım var. 9 galibiyet aldım, yüksek vurdum. Yani demem o ki iyi oynarsan ve "güven faktörün yeşil" ise kolayca atlarsın.

Not: mesele 1. 2. olmak değil, sağ tarafta gözüken "EDO" puanı. Mesela birisi 30 puanla 1. olmuştur, birisi 45.
Wingman modunda bence biraz daha kolay rank atlanıyor bence. Çünkü ben abimle wingman girmiştik 3 maçda rank atladı ama rekabetçide 5 kere üst üste maç kazanıyorsan ortalama puanla yine rank vermiyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı