CS:GO rank atlamıyor

Hocam farklı haritalarda giriyorum zaten. Farklı mod nasıl oluyor?
Rekabetçi oyun modlarında rehine kurtarma haritaları mevcut.

Şahsi düşüncem şöyledir ki Silver'ın belirli kademelerinde fazla oyuncu bulunduğundan dolayı bu liglerden diğer lige geçişte diğerlerine kıyasla uzun sürüyor olabileceğini düşünüyorum çünkü fazla oyuncu olduğundan oyun sizi daha fazla oyuncunun içinden ayırıyor ve rütbe atlayıp atlamayacağınız konusunda karar veriyor. En basitinden iki gün önce yan hesabımı @Zarifsiz dostumla birlikte kasmaya başladım. Onun yan hesabı ilk başladığımızda Silver Elite Master'dı benim ise Silver II ve her zaman birlikte girdik şu an iki günde Silver Elite Master'a geldim 4 lig atladım o hala aynı ligde kaldı.

CS:GO rütbe sistemi oyun içi istatistiklerini alıyor.(KDA, EDO, %HS, İsabet oranı vs.) En basitinden Mirage haritasında 5vs1 durumdasınız ve T takımındasınız. Takım arkadaşınız A Side'da bombayı düşürmüş ve CT ile Jungle'da iki adet AWP Side'ı izliyor. Bu durumda raundu almanız neredeyse imkansız ve bu raundda hem elinizdeki silahı Saveleyip hemde ölmezseniz KDA'nız daha pozitif olur ve rütbe atlamanıza etki sağlar.

Lig sistemiyle ilgili pek bir bilgi bulunmadığından dolayı bir şey söylemek zor ama topluluğun genel kabul ettiği şeyler EDO sayınız, %HS'niz, isabet oranınız, KDA'nız ve aynı haritaları oynamamanız gibi şeyler gayet iyi oynuyorsunuz normal şartta lig atlamanız gerekiyor. Oyun ek olarak tüm maçlarda aynı performansı sergileyip sergilemediğinize de bakıyor.

Hocam 2200 saatlik deneyimime dayanarak şunu söyleyebilirim ne kadar çok oynarsan o kadar yavaş rank atıyor bir günde art arda 4-5 win alıp keleşten yukarısını görmezken günde veya günaşırı 2 maça sınırladıktan sonra usta efsanevi kartala kadar yükseldim şimdi aynı taktikle süpreme zorluyorum

Rekabetçi oyun modlarında rehine kurtarma haritaları mevcut.

Şahsi düşüncem şöyledir ki Silver'ın belirli kademelerinde fazla oyuncu bulunduğundan dolayı bu liglerden diğer lige geçişte diğerlerine kıyasla uzun sürüyor olabileceğini düşünüyorum çünkü fazla oyuncu olduğundan oyun sizi daha fazla oyuncunun içinden ayırıyor ve rütbe atlayıp atlamayacağınız konusunda karar veriyor. En basitinden iki gün önce yan hesabımı @Zarifsiz dostumla birlikte kasmaya başladım. Onun yan hesabı ilk başladığımızda Silver Elite Master'dı benim ise Silver II ve her zaman birlikte girdik şu an iki günde Silver Elite Master'a geldim 4 lig atladım o hala aynı ligde kaldı.

CS:GO rütbe sistemi oyun içi istatistiklerini alıyor.(KDA, EDO, %HS, İsabet oranı vs.) En basitinden Mirage haritasında 5vs1 durumdasınız ve T takımındasınız. Takım arkadaşınız A Side'da bombayı düşürmüş ve CT ile Jungle'da iki adet AWP Side'ı izliyor. Bu durumda raundu almanız neredeyse imkansız ve bu raundda hem elinizdeki silahı Saveleyip hem de ölmezseniz KDA'nız daha pozitif olur ve rütbe atlamanıza etki sağlar.

Lig sistemiyle ilgili pek bir bilgi bulunmadığından dolayı bir şey söylemek zor ama topluluğun genel kabul ettiği şeyler EDO sayınız, %HS'niz, isabet oranınız, KDA'nız ve aynı haritaları oynamamanız gibi şeyler gayet iyi oynuyorsunuz normal şartta lig atlamanız gerekiyor. Oyun ek olarak tüm maçlarda aynı performansı sergileyip sergilemediğinize de bakıyor.

Öncelikle hocam cevabınız için teşekkürler. KDA ve EDO sayım yüksek oluyor fakat doğrusu biraz fazla ölüyorum ama bunun sebebi bu ranklarda kimse site girmek istemiyor, ben de önden giriyorum ve bu yüzden de genelde fazla ölebiliyorum killim fazla olsa dahi. HS olayı etkiliyor olabilir çünkü genelde AWP oynadığımdan HS oranım %30~%40 civarı seyrediyor.
Bazı arkadaşlar bir günde çok oynama onun yerine günde 1-2 maç oyna demişler onu deneyeceğim.

Öncelikle hocam cevabınız için teşekkürler. KDA ve EDO sayım yüksek oluyor fakat doğrusu biraz fazla ölüyorum ama bunun sebebi bu ranklarda kimse site girmek istemiyor, ben de önden giriyorum ve bu yüzden de genelde fazla ölebiliyorum killim fazla olsa dahi. HS olayı etkiliyor olabilir çünkü genelde AWP oynadığımdan HS oranım %30~%40 civarı seyrediyor.
Bazı arkadaşlar bir günde çok oynama onun yerine günde 1-2 maç oyna demişler onu deneyeceğim.
Düşük eloda side açmak oldukça zor özellikle Mirage B, Dust 2 B Side açarken takım çok korkak oynayabiliyor bazı haritalarda diğerlerine göre bazı bomba bölgeleri çok daha zor açılıyor bu bölgeler için bomba taktiklerini öğrenirseniz işiniz kolaylaşır.

Hepsi fasa fiso hocam maç atmaya devam et HS oranı vs onlar rankını etkilemez rankını etkileyen şeyler "güven faktörün" ''K/D oranın"
Şimdi 10Win alırsın bir üst ranka atlatmaz, 11 alırsın atlatır bir ondan sonraki rankada belki 2 Win sonra atlatır garip çalışan bir sistemleri var fazla kafa yorma keyfine bak.

En önemli konu rankta! Arka arkaya Win almak!'tır. 5 Win alıp 1 loose alıyorsan zor atlatır.
Zamanında global olduğum için veriyorum bu tavsiyeleri onu da söyleyim nereden biliyorsun diyenler gelmeden.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı