CS:GO rank atlanmıyor

BulutCanQ

Picopat
Daha fazla  
Selamlar öncelikle Prime'yim ve ilk 10 maçımın ardından MG1 aldım genellikle 30 35 frag alıyordum. 5-10 asist ve 6-7 edo alıyordum sonrasında 5 Win'in ardından MG2'ye attı daha da rank atlayamıyorum. 26 Win'im var 11 Win aldım ama hiç rank atlayamadım sadece o sırada 2 loses aldım. Genellikle 7-8 edo alıp 35 40 frag aldım. Asistlerde bayağı fazla ve puanımda yüksek. Tab'da 10 maçımdan 2'si 2. ydi diğerlerini 1. olarak bitirdim. Kaç Win daha alırsam rank atlarım düşüncüleriniz nelerdir? teşekkürler.

CS:GO'da elo gizlidir. Ne zaman atlayacağını bilemezsin. Aldığın Win'lerin yanında takımındaki ve rakibindeki oyuncuların rankı da senin rankını etkiler. Rakibinde yüksek eloya sahip oyuncular varsa kazandığında daha fazla elo alırsın daha hızlı rank atlarsın. Takımında senden düşük ranka sahip oyuncular varsa daha az elo alırsın. Hep bunların kombinasyonlarıyla her maçta farklı elo kazanırsın. Eğer rank yükselmek istiyorsan kendi rankında ya da daha yüksek rankta oyuncularla oyuna girmen lazım. Düşük ranklı oyuncular senin daha az elo almana sebep olur. Ayrıca rakibin düşük rank ise kaybettiğinde daha çok elo kaybedersin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı