CS:GO Rank Atlayamama

Dangdro

Hectopat
Katılım
5 Ocak 2019
Mesajlar
1.397
Makaleler
1
Çözümler
3
Arkadaşlar eski Steam hesabımda çokça CS oynardım. Yeni hesabımda da CS aldım. 400 saate yakın oynamışım ancak hala S1'im. Çok sık girmiyorum ancak hep WIN almama rağmen rank atlayamıyorum. Takımım yok, rastgele Ruslar ile takılıyorum.
 
Öncelikle Ruslar ile oynamayı bırakman lazım. Arkadaşlarınızla veya ayrıntılı olarak iletişim kurabileceğiniz bir takım bulup öyle girin. Kazanmak çok önemli değil aslında. Maçı sizin kazandırmanız ve EDO'nuzun yüksek olması gerekli. Bunun yanında isabet oranı, görevleri yerine getirme gibi faktörler var ki bu da skora bakıyor. CS 1.6'yı iyi oynayan, aimi iyi olan biri rahatlıkla keleşe kadar çıkabilir.
 
Ben nova 1'im geçkten 4 maçın birinde kaybettim diğerlerinde 30-25 arası kill almama rağmen rütbe atlatmadı çözümü var mı? He bir de takım leş geliyor benimle oynayanlara bakıyorum nova 3 olmuşlar ben daha ne yapayım yardım edebilir misiniz?
 
Ben nova 1'im geçen 4 maçın birinde kaybettim diğerlerinde 30-25 arası kill almama rağmen rütbe atlatmadı çözümü var mı? He bir de takım leş geliyor benimle oynayanlara bakıyorum nova 3 olmuşlar ben daha ne yapayım yardım edebilir misiniz?

Eski konuları hortlatmak yasak. Ama cevap vereyim yine de. Yapacak bir şey yok hocam. Rütbe atlamak için tek etken çok kill alman değil sonuçta, bunu belirleyen birçok etken var. EDO sayısı, seri win almak gibi. Tek yapman gereken daha fazla oynamak.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı