CS:GO rank nasıl atlanır?

Siberci07

Hectopat
Daha fazla  
CS:GO rank nasıl atlanır?

Arkadaşlar sürekli rütbem düşüyor 10 maçın 6-7'sini kazanıyorum fakat sürekli rütbem düşüyor.

Önce keleştim şimdi ise nova 2'ye kadar düştüm 3-4 gün içinde.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bomba : Smoke ve molotof kullanıyorum.

Yoldaş'ta oynadığım zaman kayıtlarımı göremiyorum, Ama genelde Ölüm ve Kill aynı oluyor. Asistleri hatırlamıyorum fakat genelde taşıyorum maçları.
CS:GO'nun rank sistemi biraz garip. Yani garip dediğim valorant gibi puanımızı göremiyoruz. Bildiğim bir şey var oyun yaptıgın her harekete göre belirliyor bir şeyleri. Yani attığın bombalar olsun oyun tarzın olsun asist,kill ve ölüm sayın olsun bunlara bakıyor. Valorant'ta mesela hiç kill almadan oyun kazansan bile immortal olabilirsin ama Cs:Go'da böyle bir şey mevcut değil. Yoldaş kısmına gelirsek onun derecelendirme sistemi bambaşka. Beni supreme'in bir altına attı direkt. Yani ona bir şey diyemiyorum. Bende eskiden keleş falandım ama şu an nova'da kaldım. Kazanmama rağmen. Çünkü bomba kullanmıyorum ona bağlıyorum belki kullansam daha hızlı yükselirim.

CS:GO'nun rank sistemi biraz garip. Yani garip dediğim Valorant gibi puanımızı göremiyoruz. Bildiğim bir şey var oyun yaptıgın her harekete göre belirliyor bir şeyleri. Yani attığın bombalar olsun oyun tarzın olsun asist, kill ve ölüm sayın olsun bunlara bakıyor. Valorant'ta mesela hiç kill almadan oyun kazansan bile immortal olabilirsin ama CS:GO'da böyle bir şey mevcut değil. Yoldaş kısmına gelirsek onun derecelendirme sistemi bambaşka. Beni Supreme'in bir altına attı direkt. Yani ona bir şey diyemiyorum. Bende eskiden keleş falandım ama şu an Nova'da kaldım. Kazanmama rağmen. Çünkü bomba kullanmıyorum ona bağlıyorum belki kullansam daha hızlı yükselirim.

Bunu ilk defa sizden duyuyorum eğer gerçekten böyle bir şey varsa CS'nin sistemi çok saçmaymış.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı