CS:GO rank sistemi

Hepinize teşekkür ederim. Face it de oynuyorum ama öyle elo kastığım hiç olmadı. Isınma mantığıyla giriyordum hep. Şu harita olayını bilmiyordum hep D2 mirage overpass giriyordum teşekkürler.
 
Face It'de takım arkadaş arayan varsa söylesin. Solo girmekten bıktım.
 
Zaten olayı da bu. FaceİT ve Esea gibi platformlar daha çok tercih ediliyor, gerek anti-hile sistemi olsun, gerek rank sistemi olarak tercih ediliyorlar. FaceİT'de MM'e nazaran daha iyi oynayanlar geliyordu bana, kanser bir takım olayı elbette olur fakat MM'e (oyunu kendi rank maçları) göre daha az ihtimal var.
 
Çok değişik bi' sistemi var. Nova 3 üstünü göremedim ve nova 2 iken o kadar maç kaybetmeme rağmen 2 maç kazanınca nova 3'e çıkmıştım. Belki maçlarda takımda 1. olduğum içindir.

Hahahaa benim rank nova 2 olarak çıkmıştı daha sonra silvera kadar düştüm, ardından MG1 civarı adamlarla oyuna girdim. Epey maç kazandım. Daha sonra suprem rütbede olan adamlar nedense beni oyununa aldı ve şu anda MG2 oldum. Nova 2 de iken de aynı aim vardı şimdi de aynı aim var. Arkadaşlarınız ile girmeye çalışın yoksa nova da kalırsınız MG1 üstü toxic olmuyor ciddi ciddi oynuyorlar. MG1 üstüne çıkınca oyunun kalitesi artıyor gibime geldi novalar da çok smurf ve toxic var. Uzak durun. Aim kasın. Ayrıca skin de alın gaza gelmede etkisi oluyor. Kısacası nova olmak berbat bir durum çok smurf gördüm hile gibiydiler ama hiçbiri ban yemedi. Novadan kurtulun CS'nin tadına varırsınız. Gelin size Steam adımı atayım rank atlamada yardımcı olurum belki. Adım munferıd.
 
Rank atlama sistemi resmen olmasada herkesin tecrübe ettiği üzere sizden yüksek rütbedekileri yenme üzerine. Birazda eşleştirme şansı lazım tabi. Uzun maç bulma sürelerini önlemek için yakın rütbe lobilerini birbiriyle eşleştiriyor. Şanssızsanız sürekli sizden düşük rütbelerle maç yapıyorsunuz kazansanızda rütbe atlatıcak eloyu kazanamıyorsunuz. Win boşa gitmiyor tabi ama süreci uzatıyor.
 
En iyisi takım olup, sıkı antrenman yapıp öyle rekabetçi girmektir.
Aksi taktirde ne doğru düzgün rütbe atlayabilirsiniz ne de maç kazanabilirsiniz.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı