KeremYanmaz96
Hectopat
Arkadaşlar yenildiğim maçı anladığımda maçı terketsem daha az rank puanım mı düşer yoksa yenilsek daha az mı düşer?
Aynı derecede puan düşer.Arkadaşlar yenildiğim maçı anladığımda maçı terketsem daha az rank puanım mı düşer yoksa yenilsek daha az mı düşer?
Birisi sizi oyundan attığı zaman veya siz oyundan çıktığınız zaman puan düşmüyor diye biliyorum, yanlış mı biliyorum?Aynı derecede puan düşer.
Hocam oyundan atılma ve çıkma durumlarında takımınız ne yaparsa o sayılır. Kazanırsa siz de kazanmış sayılırsınız.Birisi sizi oyundan attığı zaman veya siz oyundan çıktığınız zaman puan düşmüyor diye biliyorum, yanlış mı biliyorum?
Öyle bir olasılık yok.CS:GO'nun değişik bir rank sistemi vardır. Bazen yenildiğin maçta bile rank atlama olasılığı var onun için tam bilinen bir şey değil.
Öyle bir olasılık yok.
Yenildiğin maçta rank atlaman imkansızdır. Çünkü elo puanın düşer, yükselmez. Senin dediğin berabere kalınca rank atlamıştır. Ben de berabere kalınca nova 3 olmuştum.Gözlerim ile gördüğüm şeye inanmam daha mantıklı iyi günler.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.