CS:GO rank sorunsalı

Redboi

Hectopat
Daha fazla  
CS:GO'da 26 - ila 30 maç atıp nihayetinde Master novadan tek keleşe çıkmıştım fakat toplam 5 maç attıktan sonra kaybettikten sonra oyunda rank düşmem o kadar kolay oldu ki nova 3'e geri düştüm. CS:GO'da her mapi oynuyorum rankımı atar diye düşman vurup bol bol bomba kuruyorum fakat atmıyor nasıl hızlı rank atlayabilirim arkadaşlar? Neden olmuyor? Çok zor olmamalı. Oyunda gelişmek yüksek rank olup bir yerlere varmak istiyorum

not: FACEIT sevmiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Böyle FPS oyunlarında (Valorant'ta dahil) 5 kişi girmek en sağlıklısı. Tek başınıza rank kasmanız cidden çok zor. Kendinize 5 tane adam ayarlayın, sürekli onlarla girin.
Ben de normalde CS'de tek keleştim, arkadaşlarımla girmeye başladım güzideye kadar yükseldim.

Sadece Win/Lose olarak değil. Takım içerisindeki performansınıza ve karşı takım ile sizin takımınızın hangisinin under dog olduğuna da dikkat etmeniz gerekiyor.

Tamamen eşit bir eşleşme yapılamayacağı için bir takım diğerinden az da olsa daha yüksek rank ortalamasına sahiptir. Güçsüz olan taraf "under dog" olarak adlandırılır.

Oyun under dog olan tarafın kaybedeceğini ön görür. Eğer under dog iken kaybederseniz çok MMR kaybetmezsiniz. Ancak kazanırsanız da karşılığını alırsınız. Veya tam tersi karşı takımın ortalaması Nova III ve sizin bulunduğunuz takım MG1 ise ve kaybederseniz fazlaca MMR kaybedersiniz ve rank düşebilirsiniz.

Benzer dengeler takım içerisinde de mevcut. Master Nova olan arkadaşınız sizden fazla kill, MVP'ye sahipse sizin MMR'ınız bundan olumsuz etkilenir (Düşmez ancak kazansanız bile daha az artar).

CS:GO gizli MMR sistemini kullandığı için rankların tam olarak ne zaman atlanacağı ve düşeceğini kestirmek mümkün olmuyor.

5 arkadaş ile falan olacak iş değil tamamen karşındakilerin iyi ya da kötü olmasına bağlı bir sistem. Eğer hızlı rank atlamak istiyor isen Keleş 2- çift Keleş rankındaki takım arkadaşlarıyla oynaman tavsiye ederim. Puandan ziyade edo olmak daha önemli. Karşına gelen oyuncuların da edosuna bağlı düşük ise daha az elo kazanırsın.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı