CS:GO rekabetçi maçta rakibin Server'ı çökerterek oyunu kazanması

death flex

Kilopat
Az önce 3 arkadaşımla rekabetçi maça girdik ve 32 vurduğum maçta 16-14 yenildik. Karşıdaki bir arkadaş biz oyunu kazanmaya doğru giderken birden kökledi hilesini. Smoke arkası, duvar arkası, Prefire'lar havada uçuştu resmen. Ona rağmen de kazanıyorduk, en azından el başına 3-4 vurursam. 14-12 yeniyorduk. Sonra bir anda oyun durdu, karakterler hareket etmemeye başladı. Ben sorun etmedim çünkü oyun içinde sürekli 3-4 saniyeliğine Ping'im yükselip düşerdi. Oyun durduğunda arkadaşlarım da oyun çöktü dedi ve Server'ın çöktüğünü anladık. Karşıdaki arkadaş bizi oyundan düşürme yoluyla o roundu kazandı. Bizden 2 kişiye hiçbir şey olmamıştı onlar da sondan 2. kişilerdi. Sonra diğer roundlarla da da hileyle bizi yendiler. Bu arada hepimiz Prime'ız. Tek üzüldüğümse maçı kazansak rank atlayacak olmam. 80 küsur skor yaptım. Ban yerseler maç bana Win olarak gelir mi?

Edit: Hahaha atan arkadaş, çok komik bir şey okudun heralde, anlat gülelim madem? Cevap yazmıyorsun, tepki bırakıp çıkıyorsun.

Son düzenleme:
Muhtemelen olayı çözüşüne gülmüştür. Kızma ama bir şey uydurup insanmışsın gibi duruyor.
Sorunun cevabı o maç silinir ama sana win gelmez.

Muhtemelen olayı çözüşüne gülmüştür. Kızma ama bir şey uydurup insanmışsın gibi duruyor.
Sorunun cevabı o maç silinir ama sana win gelmez.
Kusura bakma ama 6 senedir oynuyorum bu oyunu ve hile çeşitlerinini biliyorum. Uydurup inanmaktansa, yapmayı bildiğim şeyleri başkaları yapınca anlayabiliyorum diyelim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı