CS:GO rütbe sistemi nasıl çalışıyor?

Makaleler
9
İlk CS:GO oynadığımda 2 haftada 30 galibiyet ile Gold nova Master olmuştum. 2 yıl ara verdikten sonra bir daha rekabetçi girdim tabii doğal olarak paslanmışım.
Rankım oldu Silver Elite Master. Arkadaş, 10 maç kazandım genelde k/D'de en iyi benim en çok edo ve Ace bende sonra 1 kaybettim 2 kaybettim yani.
5 Kazanma 3 kaybetme gibi gitti maçlar. 30 maçtır rank değişmedi. Son maç berabere kaldık rank Gold nova 1 oldu sistemi anlayan arkadaşlar çözüm getirirse güzel olur 🤔

Son düzenleyen: Moderatör:
Henüz rütbe almamışken ilk başlarda Silver, Nova gibi düşük rütbeli rakipler karşına geliyor. Eğer iyi oynayıp kazanırsan gelen rakiplerin rütbesi git gide artıyor, kaybedersen de git gide azalıyor. Ben ilk hesabımla 10. kazanmamda Nova 1, yıllar sonra açtığım yan hesabımla ise 10. kazanmamda DMG olmuştum.

Sonrasında ise her maç kazandığında ELO puanın artıyor, yeterli sayıya geldiğinde de bir sonraki rütbeye geçiyorsun. Eğer berabere kaldıysanız ve karşı takımın ELO ortalaması sizden yüksekse rütbe atlayabilirsiniz, bana da olmuştu. Oyun içi performansınız da aldığınız ELO'ya etki ediyor. Az skorla kazanmışsanız az ELO kazanır, yüksek skorla kaybetmişseniz az ELO kaybedersiniz.

Bir ayda oyuna girmezseniz muhtemelen rankınkz silinir. Ayrıca kimlerle girdiğiniz de önemli yüksek rütbelilerle girip 10 mac atmak sizi onların ortalaması ile rütbelendirebilir.

Ben bu zamana kadar hep internet cafede oynadım uzun yıllar şimdi sistemimi toplamaya başladım artık hergün oynarım. Oyuna giren rekabetci illaki atar ondan o şekil yazdım -)

Kaç vurduğunuzun kaç edo aldığınızın kaç kere öldüğünüzün bir önemi yok. Hangi ranklara karşı kaç round kazandığınız/kaybettiğiniz önemli. Atıyorum Silver ranktayken LE-LEM-SUP-GL rankta birinden 5 round, 10 round aldıysanız, yenilseniz bile bu artı puan olarak döner.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı