CS:GO Rütbe Sistemi

Arkadaşlar wall hack harici hile denk gelmedi bana daha. Oyundan keyif alıyorum bunlara rağmen sıkıntı olmuyor, dediğim gibi fraglarım hep yüksek. DÜşük rankta Kolsuz ve yaşları küçük arkadaşlar çok geliyor can sıkıcı bir durum oluyor 0 19 giden biliyorum.
 
Ne kadar farklı haritada oynarsan rank atlama oranın o kadar yükselir diye biliyorum.
10 el dust 2 oynaman ile
10 el farklı haritalarda oynama bir değil
ne kadar farklı haritada oynarsan o kadar daha kolay olur
 
Gümüş başladığını varsayarsak Lose oranın yüksek olmalı bence yeterince geliştiğinde rütbe atlamaya başlayacaksın.
Bu oyunda hemen hemen herkes %70 oranla hak ettiği yerde.
 
Gümüş başladığını varsayarsak Lose oranın yüksek olmalı bence yeterince geliştiğinde rütbe atlamaya başlayacaksın.
Bu oyunda hemen hemen herkes %70 oranla hak ettiği yerde.
Gümüş 3 ünden başlamıştım arde arda 15 win 1 lose aldım sonra seçkin gümüş oldum 35 winim var. Aradaki 20 win içinde 6 lose almışım. Train harici bir her maçta oynuyorum.
Arkadaşlar 40. winimde bir üst rütbeye attı beni. Ondan önceki 3 oyunumu kaybettim ama.
 
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı