CS:GO rütbe sistemi

Genelde 5-5-5 sisteminde gidiyor. Ama kimse tam olarak çözmüş değil. Bende şöyle : 5 Maç ard arda kazanırsan rütbe atlarsın. Bu birazda senin takımındaki sıralaman ve oynayışına göre. Tavsiyem : Her el MVP sen ol. Terörist iken bombayı sen al. Sen kur ve patlat. En çok adamı sen öldür. 4 Maç'ta atlarsın ;). Bu arada rütbeniz nedir ? Gold nova çevresi ise oynayalım.

Genelde 5-5-5 sisteminde gidiyor. Ama kimse tam olarak çözmüş değil. Bende şöyle : 5 Maç ard arda kazanırsan rütbe atlarsın. Bu birazda senin takımındaki sıralaman ve oynayışına göre. Tavsiyem : Her el MVP sen ol. Terörist iken bombayı sen al. Sen kur ve patlat. En çok adamı sen öldür. 4 Maç'ta atlarsın ;). Bu arada rütbeniz nedir ? Gold nova çevresi ise oynayalım.
Silver 2 yim ve bıktım çünkü silver 2 başlamıştım silver 4 e çıktım yine 2 ye düştüm 135 win var ve bence rütbeden çok win iyi oynamaya bağlı.Oynamazsın herhalde :D

Ben böyle düşünmüyorum. Rütbe senin ne derece oynadığını az çok belli eder. Mesela Gold Nova 3'üm. Şuanda herkes 10 win ile nova olanlar var. Hep daha yeni başlayanlar var. Bende gold nova master'dan düşmüştüm. Usta muhafıza bir adım kala...
Peki ya benim ne suçum var da bana oynamayı bilmeyen adamlar geliyor ? Ben de çok iyi değilim bazen çok kötü oynuyorum ama silver 2 lik olduğumu düşünmüyorum.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı