CS:GO Ruslardan bıktım

Makaleler
2
Daha fazla  
Arkadaşlar sizlerde benim gibi Rus oyunculardan ve onların sabotesinden sıkıldıysanız Steam destek ile iletişime geçip bu durumdan duyduğunuz rahatsızlığı dile getirin. Ben artık her oyundan sebepsiz yere veya ufak mevzulardan dolayı atılmaktan yoruldum. Bana dağıstanlı mısın, tatar mısın diye ırkçılık yapanları da gördüm. Sizlerde şikayetlerinizi Steam destek bölümüne dile getirirseniz en azından haberleri olur ve belki eşleştirme konusunda bir şeyler yapılabilir.
Steam- kütüphane- CS:GO- destek- umduğum gibi değil- oynanışla ilgili sorun yaşıyorum diyerek bu mesajı gönderebilirsiniz.

Oyuna uzun süredir sahibim. Son bir aydır Türk oyuncular CS:GO resmi sunucularında özellikle Rus oyuncularla eşleştirilmekte. Daha önceden Rus oyuncularla eşleştiriliyorduk ama bu kadar yoğun değildi. Şu an 10 oyunun 9 eşleşmesinde sadece Rus oyuncular oluyor. Çok az da farklı oyunculara denk geliyoruz. Oyunda Rus'ların birbiri ile olan gereksiz ve sürekli sesli iletişimleri yüzünden oyunun eğlence amacı baltalanmaktadır. Oyunda içindeki 20 kişiden en az 10'unu sesli iletişimden engelliyorum. Çünkü Rusça global bir dil olmadığı için iletişim kuramıyoruz. Ruslar milliyetçi tavırlarıyla kendi aralarında dayanışma yapıyor ve oyundan bizleri hep birlikte oylama yaparak (sabotemiz olmadığı halde) attırıyorlar. Ayrıca Ruslar genel olarak İngilizce ve İngiliz alfabesini bilmedikleri için (bizde Rus'ların kiril alfabesini ve dilini bilmediğimiz için) kendimizi Rusça ifade edemiyoruz ve oyun içinde ki demokrasi oylamasının hiçbir amacı kalmıyor. Tümüyle yaygaradan ibaret bir ortam oluşuyor. Türk oyuncular bu durumdan bıktı ve her oyunda birbirimize denk geldikçe aynı serzenişte bulunuyoruz. Bu olaylar oyunun eğlence ve oylama yöntemiyle kurulan demokrasi fonksiyonuna gölge düşürmektedir hatta amaç dışı bırakmaktadır. Gerekeni yapacağınızdan eminiz.

Faceit oynayıp 7 level oluncaya kadar durmadan kasmalısınız ondan sonra ciddi oyuncularla oyun oynuyabilirsiniz.

Ya da ciddi bir 5'li ile yol alabilirsiniz.

Faceit CS:GO ve birçok oyun için alternatif oyun platformu...
Birçok CS:GO profesyonel oyuncusu bu platform'da oynar kendine ait bir rank sistemi vardır 1-10 Lvl aralığında kendi sunucuları mevcuttur. Daha kaliteli oyun daha ciddi maçlar atabileceğin ve kendini geliştirebileceğin yerdir.

FACEIT Nedir ?

Faceit sitesi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı