CS:GO Ruslardan nasıl kurtulabilirim?

Ya kardeşim, molotof atıyorum adam molotofun içine giriyor bilerek sürekli 7 gün ban yedim. Önüme gelen her Rus toksik bıktım bunlardan kurtulmanın bir yolu yok mu? Kafayı yiyeceğim.
5 kişi girebilirsiniz ve eskiden bir method vardı uygulamayla bölge değiştiriyorduk İspanya sunucusunda oynuyordum ben hala işe yarar mı bilmiyorum.

Ya kardeşim, molotof atıyorum adam molotofun içine giriyor bilerek sürekli 7 gün ban yedim. Önüme gelen her Rus toksik bıktım bunlardan kurtulmanın bir yolu yok mu? Kafayı yiyeceğim.

Oyun eskiden güzeldi ne kadar şu anda güzel olsa da eski zamanlarsaki hallerinden bir şey yok toxiclik filan var.

CS'de 7.5k saatim var 500saatini bu uygulamayla geçirmişimdir hiç ban yemedim yiyeni de görmedim bunu VPN tarzı bir şey gibi düşün VPN'le bağlanınca phub ban atıyor mu :d
Üçüncü parti yazılımdan sayılabilir yine de hocam olur olmaz falan demeyeyim olursa bana patlar mesele. Bu arada iyi benzetmeydi.

Dostum benim gözlemim DMG sonrasında birazcık daha azalıyor sayıları. Yine çok fazla, sonuçta Ruslar, hatırladığım kadarıyla, en fazla oyuncu sayısına sahip millet. Faceit diyenler olmuş ama alakası yok, orada da çok fazlalar, yani MM den biraz daha azlar. Rusların içine Kazakları vs de dahil ediyorum çünkü aynı şeyin laciverdi. Ben alman arkadaşlarla giriyorum bazen o zaman çok denk gelmiyorlar. Böyle şeyler de deneyebilirsin. Rus görünce direkt muteliyorum artık, kusacağım ben de.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı