- Makaleler
- 12
Valorant'a başladım bu ruslardan dolayı kafam rahat.
5 kişi girebilirsiniz ve eskiden bir method vardı uygulamayla bölge değiştiriyorduk İspanya sunucusunda oynuyordum ben hala işe yarar mı bilmiyorum.Ya kardeşim, molotof atıyorum adam molotofun içine giriyor bilerek sürekli 7 gün ban yedim. Önüme gelen her Rus toksik bıktım bunlardan kurtulmanın bir yolu yok mu? Kafayı yiyeceğim.
Ya kardeşim, molotof atıyorum adam molotofun içine giriyor bilerek sürekli 7 gün ban yedim. Önüme gelen her Rus toksik bıktım bunlardan kurtulmanın bir yolu yok mu? Kafayı yiyeceğim.
Seçkin satın almalısın.
Üçüncü parti yazılımdan sayılabilir yine de hocam olur olmaz falan demeyeyim olursa bana patlar mesele. Bu arada iyi benzetmeydi.CS'de 7.5k saatim var 500saatini bu uygulamayla geçirmişimdir hiç ban yemedim yiyeni de görmedim bunu VPN tarzı bir şey gibi düşün VPN'le bağlanınca phub ban atıyor mu :d
[2022] New MM Server Picker [Counter-Strike: Global Offensive] [Modding Tools]Zaten seçkin hocam. Ya bir de bunlar ekipçe giriyorlar oylama ile de atılmıyor.
Zaten seçkin hocam. Ya bir de bunlar ekipçe giriyorlar oylama ile de atılmıyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.