CS:GO RX 570 düşük FPS

İşletim sistemi
Windows 10

iGneR

Femtopat
Daha fazla  
RX570 ile CS:GO'da 1080P çözünürlükte 30-40 FPS alıyorum. Hiçbir şekilde yukarı çıkmıyor, bazı videolara baktım en yüksek ayarlarda 180-200 FPS arası giden kart. Bende neden 30-40 FPS. İşlemcim i5 3470. en başta çok büyük bir darboğaz vardır diye düşündüm. Fakat çözünürlüğü 1024 yapınca FPS 250-300 civarı oluyor. GTA 5 gibi bir oyunda örneğin en yüksekte 60 FPS veren kart CS'de nasıl veremiyor. Anlamış değilim, yardım ederseniz minnettar kalırım.

RX570 ile CS:GO'da 1080P çözünürlükte 30-40 FPS alıyorum. Hiçbir şekilde yukarı çıkmıyor, bazı videolara baktım en yüksek ayarlarda 180-200 FPS arası giden kart. Bende neden 30-40 FPS. İşlemcim i5 3470. en başta çok büyük bir darboğaz vardır diye düşündüm. Fakat çözünürlüğü 1024 yapınca FPS 250-300 civarı oluyor. GTA 5 gibi bir oyunda örneğin en yüksekte 60 FPS veren kart CS'de nasıl veremiyor. Anlamış değilim, yardım ederseniz minnettar kalırım.
CSGO işlemci bazlı bir oyun ve işlemcinize çok yükleniyor. İşlemciniz de ekran kartınıza darboğaz yapıyor.

Görmemişim,
İşlemci ekran kartına darboğaz yapıyor olabilir.
Fakat 1080P'de CPU üzerindeki yük hafiflemesi gerekli.
CS:GO'da konsol üzerinden, FPS_MAX 0 kodunu yazıp deneyin. Ayrıca MSI Afterburner indirip, oyun içindeki değerlerinizi kontrol edin

peki yeni bir işlemci alsam düzelirmi çünkü bazı oyunlarda darboğaz olmamasına rağmen 10-20 fps düşük alıyorum örneğin ark survival evolved da arkadaşım 60-70 arası oynarken aynı ayarlarda ben 40-50 fps alıyorum onun da ekran kartı benimkiyle aynı işlemcisi i3 9100 f
Görmemişim,
İşlemci ekran kartına darboğaz yapıyor olabilir.
Fakat 1080P'de CPU üzerindeki yük hafiflemesi gerekli.
CS:GO'da konsol üzerinden, FPS_MAX 0 kodunu yazıp deneyin. Ayrıca MSI Afterburner indirip, oyun içindeki değerlerinizi kontrol edin
cs go da afterburner kullanılamıyor malesef anticheat hile sanıyor sanırsam

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı